sunnuntaina, lokakuuta 01, 2006

Hace sol, aurinkoa on


Iski ihan kivat ilmat. Sellasta kolmeekymppiä ja pilvetön taivas, eli suomeks sanottuna ainoo paikka jossa viihtyy on biitsi. Pitäs jatkua viel ainakin huomisen ennenkun yhtäkään pilveä eksyy alueelle. Yölämmötkin on kohdillaan. Joku aika sitten palelin yöllä kun peittona on pelkkä lakana. Sen johdosta ostin tossa taannoin jo kunnon peitonkin kylmien varalle kun Carrefourissa oli alennuksessa 8e. Tosin ei oo tullu vielä käytettyä, lakanalla mennään vielä. Peitot myydään täällä nimellä "Funda nórdica", eli niinkön "Pohjoismainen peite". Ja taas kohtaan yhden "miksi?" kysymyksen... täällä kun ei ole pussilakanoita ollenkaan. En tajua miksei niitä voi olla, kun sellaset kerran on keksitty... Hyvä Espanja!

Ranta-aktiviteettia on monenlaista, videoklippi.

Koulusta sen verran että pääsinkin kolmostason espanjankurssille, ja econ esp y reg kurssi taitaa jäädä kevääseen, sitä kun ei taidakkaan olla vielä syyslukukaudella. Emmäätiä, mut näin mää ymmärsin.

Tuossa mun kämpän viereisellä Plazalla oli joku ihme fiesta eilen. Kun oli vartin verran kuulunut pauketta ja rätinää ja koko kortteli oli ihan savun peitossa, niin oli pakko mennä kattomaan mikä on meininki. No siel oli sit hirvee ilotustulitus päällä. Tai siis ei viel mitään raketteja, mut jotku kakarat juoksi keppien kanssa joitten päissä oli aina jotaan tähtisadetikkua ja noitapilliä tai vastaavaa. Ja sitte ku sitä oli kestäny yhteensä varmaan parikyt minuuttia ni oli loppuilotulitus. Se tuli nii yllättäen ja olin nii pihalla etten saanu oikeen hyvää materiaalia siitä. No mut se oli kuitenki aika vaikuttava tulitus. Ja loppurytinän jälkeen ilmassa leiju hirvee määrä nöftää mikä sato hiljalleen ihmismassan päälle. Nää osaa tääl kyl tän tulituspuolen ihan hyvin. Kyl kai ku harjottelevat joka ikinen päivä. Ja ei oo vissiin paljoo huolia mistään tulipaloista tai muistakaan turvallisuusjutuista, sen näköstä menoa se on. Tulitusten jälkeen jotkut paikalliset viihdeartistit veti jonku parin tunnin keikan esittäen ties minkälaista musiikkia.

Toinen videoklippi 9mb.

Olin niin stoked, etten saanu oikeen mitää kunnon kuvaa tai videoo noist tulituksista. Mut pauke ja vihellys oli kova!

(Ja yllättäen tätäkin kirjoittaessa ulkoa kuuluu vihellystä... eiks nää lopeta koskaan...???!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh! Toi noitten jätkien rettelöinti rannalla ei oikeesti oo mistään kotoisin!...kunnolla turpaan vaan suomalaiseen snäkärijonokulttuuri tyyliin!
Saako noita rakjetei ostaa ympärivuoden jostain normi marketista?

Sangu kirjoitti...

Niinno, riippuu vähän että mitkä on intressit tapella.. no jaa. Snäkäri vs. playa miten sen nyt ottaa.

Emmäätiä voiko niitä mistään ostaa, tuskin kuitenkaan. En oo nähny ainakaan. Ne on vissiin jotku alan firmat mitkä järkkää noita tai jotain.

Senja kirjoitti...

Noi videot oli siistei.. arvaa onko pakko matkii sua?! no on!:D