torstaina, lokakuuta 26, 2006

Jouluksi kotiin!

Kohta on jo joulu... siltä ainakin tuntuu. Tosi nopeeta menee aika. Ja vaik onkin vielä ihan kesä, niin sellanen olo, et ei täs enää paljoo oo ennenku pääsee kotona käymään joululomalla! Joten varasin juur äskettäin lennon Suomeen! Lennon ajankohta on joulukuun 23. päivä, saapuminen helsinkiin klo 15.25. Yhtiö on Blue1, hinta oli veroineen 115e, ihan kohtuuhinta. Paluu tänne takasin pitää vielä miettiä, kun en oo ihan varma noista tenteistä jne, kuinka kauan oikeesti sitten haluan siellä Suomessa olla. Täl hetkel kyl on oikeasti pientä kaipuuta kotiin, johtuen ehkä erinäisistä asumiseen ja elämiseen liittyvistä syistä, sekä siitä että Julle ja Tiia lähtee perjantaina, ja jotenkin siinä itekin tekis mieli edes käydä Suomessa.. On outoa miten fiilikset vaihtelee laidasta laitaan tosi paljon, toisaalta on ihan huippua olla täällä, mutta on myös asioita mitä kaipaa Suomesta. Toisaalta taas en mä siellä Suomessakaan paljoa mitään varmaan tekis... ja kun kelitkin on mitä on, ni eihän siellä mitään oo...? Vai onko? No sitten kun lunta tulee niin voishan sitä ainakin laskemassa käydä.

Tänään oltiin taas skedettämässä Jullen kanssa, ja löydettiin yllätäen yks kuuluisa spottikin. En ees tienny et se on täällä Valenciassa, luulin et se on Malagas tai Barces. Kuitenkin tuo ihme "manuaalispotti". Manuaaleja siihen siis on leffoissa nähny, mutta ite ei kyllä sellasia tullut mieleenkään kun sen näki... tuo gäpi olikin ihan sairaan pitkä. Siitä vois ehkä ollata just ja just, mut manuaalit taitaa jäädä kyl tekemättä, ainakin mun osalta.

Spotilla leikki lapsia, ja ne oli tosi kärttysiä kun vähän rullattiin siinä. Ne sano et "Ette saa skeitata tässä, koska me oltiin tässä paljon ennen teitä leikkimässä, menkää jonnekkin muualle." No löydettiin siitä sitten läheltä noususta kurbiin -spotti, johon paiskasin fronttinoussia sekä Julle laitto jopa bäkki tsinkin ja nouslaidista bigspinniä ulos.

Sitä frontti noussia.

Huomenna onkin sitten viiminen päivä skedetä Jullen kanssa. Perjantaiaamulla kun lähtevät takaisin. On kyllä ollut tiivis pari viikkoa, ja nättiä on ollut. Mun viikonloppu tulee olemaan moottoriurheilupainotteinen, kun on tuo paljon puhuttu MotoGP.

Nyt on ollu tosi pitkään sellasta, ettei oo oikeen kerenny oleen paikallaan rauhassa. Monta viikkoa jo oon ollu lähes koko ajan menossa jossain, ja tuntuu ettei sellasta rauhallista aikaa oo jääny oikeen ollenkaan. Sellasta mitä oli Suomessa lähes päivittäin, ettei oikeestaan ollu mitään tekemistä. No ihan hyvähän tuo on, ettei tylsää oo päässy tulemaan. Joskus vaan tekis mieli olla vaan. Nytkin alkaa uni painaa päälle, ja aamulla on taas aikanen herätys espanjankurssille puol ysiks. Ainiin, tarttis varmaan tehä jotain tehtäviäkin sinne... eli pitää mennä taas.

2 kommenttia:

Senja kirjoitti...

Joo ihan hyvä veto mennä jouluks Suomeen.. Kyl mäkin sitä täälä vähä haaveilen, vitsi ku lennot on vähä turhan kalliita vaan. Päätin muuten että suuntaan sit sinne Kanadaan talveks ois kyl sitä ennen niin kiva käydä kotona, vaihtamassa kamat:D ja Sappeessa.. mut voi olla että haaveeks jää.

Anonyymi kirjoitti...

Voorzilska! Jätkät o ollu feimous ass spodeil! Ei toi gäps näytä kyl joo yhtään noi isolta leffoissa...pahoi siihen sit laitetaan! Oi rajuu, näkkyy sit ku joulupukki tulee! ps. Ei tääl räntä satees oo nii siistii...