maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Autofutbol

Tääl oli tossa lauantaina toiseen kertaan toi autofutis, ja olihan sitä pakko mennä kattomaan. Meitä oli suomiporukka jolla oltiin myös tuolla MotoGP:ssä.

Noh, kun päästiin sisään Plaza de Torosille niin ensimmäinen huomio oli: miks tääl on näin vähän porukkaa? No sekin siitä sitten pikkuhiljaa selvis. Ne meinaa oikeesti pelas niillä autoilla sitä futista, ihan tosissaan, mitä en kyllä olis uskonut. Kuvittelin että se futis ois vaan joku teema siihen romuralliin. Mutta nehän alko oikeesti pelata sitä futista, mikä ei ollut sinänsä kovinkaan jännittävää katseltavaa... kun ei ne ees ottanu paljoa kontaktia, mitä nyt sillon tällön vähän kolahti vahingossa.


5 minuutin jälkeen me oltiin jo valmiita lähteen pois, mutta aateltiin nyt että ollaan sitten koko rahan edestä, ku se kerran makso 15 euroa. No sit ku ne viimein sai sen matsin päätökseen, niin tuli vielä show-osuus. Ja siitähän se hauskuus sitten alkoi..

Ensin ottelun tuomarina toiminut vanha äijä tuli vanhalla bemarillaan ja ajo areenan ympäri kahella renkaalla. Alkuun se pääsi maailman hasardimmasta rampista minkä ne kasas jostain lavanpaloista ym. ja se näytti siltä että se ei tuu kestämään mitään. No sen verran se kesti että se äijä sai autonsa pystyyn kahelle pyörälle. Mutamia kertoja se siinä sitten ajeli eestaas, ja otti yleisöstäkin tyttöjä kyytiin. Hassua oli kun kuuluttaja esitteli äijän "maailmanmestarina".
Seuraavaks oli vuorossa auton katolleen ajo, kahteen kertaan. Samaisesta hasardirampista. Ja jälleen kuskina toiminut äijä esiteltiin että hän on maailman parhaita kuskeja, ja maailmanmestari jälleen kerran. Ja meijän naurulla ei ollu mitään rajaa enää siinä vaiheessa.


Sitten oli vuorossa "crash americano", jonka hauskin osuus oli se, kun äijät nosti trukilla äsken romutetun auton pystyyn. Se toiminta oli niin hasardia, ettei mitään järkeä. Niillä oli pari ohutta keppiä joilla ne yritti tukea sitä autoa pysymään pystyssä, ja kesti kauan ennenku ne onnistu saamaan sen pysymään pystyssä. No sitten sieltä ajeli toisella autolla joku niistä sitä päin, ja romua lensi jälleen.


Sitten viimeinen numero olikin jotain ihan uskomatonta, "va a volar con el coche!", eli nyt lennettäisiin autolla! Ne kasas jälleen hasardihyppyrin, sen eteen yhen autonromun, vähän matkan päähän toinen autonromu, ja sen jälkeen vielä yksi auto stopperiksi tai jotain. No kun ne oli asetellu niitä autoja siinä melko pitkään, ni me vaan mietittiin et miten ton pitäis toimia? Et ei se ainakaan siitä voi mihinkään lentää, kun se hyppyri oli niin matala, ja suoraan sen jälkeen oli edessä auto. No sitten taas maailmanmestari hyppäs rattiin ja tuli täydellä kaasulla siihen hyppyriin ja rysäytti päin edessä ollutta autoa... ja ei se tosiaan mihinkään siitä lentänyt! Ajo vaan täysiä päin. Ja me revettiin jälleen kerran katsomossa. No ne yritti vielä uudelleen sitä kerran, mutta lähes samanlaisella lopputuloksella. Sitten niitten oli pakko luovuttaa, kun se ei kerran onnistunut, ja show oli sitten siinä.

Autofutis oli aika floppi, mutta nauraa saatiin ainakin koko rahan edestä, kun nämä "stunttiajon maailmanmestarit" jotka "ovat olleet James Bond leffoissa tekemässä stuntteja" härväsivät ihme virityksiään ja romuttivat muutaman auton. Kovin ammattimaiselta se touhu ei tosiaan näyttänyt, ja sehän siinä hauskaa olikin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Sun blogi on tosi siisti! Mites sun espanjan kielitaito menee? Se on varmaan parempi ku mun suomi vuoden jälkeen :) Tänään Tampereella kovaa lumisadetta, nyt on noin 15 cm uutta lunta ja vielä sataa kauheesti... kohta lumilautaileen! Ihan hassua et siellä Espanjassa on vielä melkein kesä ja lämmintä

Sangu kirjoitti...

Moi! Kiitti.

Sun suomi on kyl aivan loistavaa verrattuna mun espanjaan... on täs jotain oppinu, mut enemmän pitäs vielä... munki tekis mieli laskemaan!

On kyl outoa joo, tääl on viel täys kesä. Ei tajuu et siel sataa lunta jne. Mesetelläänhän joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Hahah, toi viiminen stuntti on kyllä jotain niin käsittämätöntä.