maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Barcelonareissuja

Noniin, pieni tauko päivittelyssä. Ei oo liiemmin koneella ehtinyt hengailla, kun ollaan Jullen ja Tiian kanssa härvätty ympäriinsä. Ja Barcelonassakin tuli käytyä jo toistamiseen, tuon reissun jälkeen mistä mainitsin viime poustauksessa.

Viime viikonloppuna menin siis ekan kerran Barceen. Ohjelmassa oli torstaina matka Montserratin vuorille. Se oli Erasmuksille järjestetty reissu, makso vaan 15e, joten oli aika halpa. Sinne menin siis Hantan ja Hennin kanssa, joiden kämpillä sain myös kämpätä kolme ekaa yötä. Montserrat on tunnin junamatkan päässä Barcesta, ja paikan päällä haikkailtiin jotai neljä tuntia. Oli kyllä hieno kokemus, ja sääkin sattui olemaan sopivasti viileä ja sateinen. Ei kuitenkaan rankkasadetta. Helteellä reissu olis ollu aika paljon rankempi, vettäkään kun ei ollu liikaa mukana..

Montserratin kylä, siel on toimiva luostari.

Erasmuksia patikoimassa.


Muina päivinä oltiin turisteilemassa ja skedeturisteilemassa. Eli näytin Hantalle vähän kuuluisia spotteja, ja siinä sitten tuli skedettyäkin samalla. Käytiin myös katsastamassa Park Güell, jossa myös sadat muut turistit sohi kameroinensa, joten paikka ei ollut mitenkään huumaava kokemus. Sellainen pakollinen Barcelonakohde. Nyt on sekin sitten nähty.

Euroopan pienin puuli.

Euroopan kamalin kaari.

Barcelona Montjuicilta.

Sunnuntaina tapasin kolme meksikolaista rullaajaa, joiden kanssa skedesin sen päivän ja vielä maanantainakin.

Maanantaina sitten menin kentälle vastaan, ja sieltähän ne Suomen vahvistukset lopulta saapuivatkin. Ihan mukavaa nähdä tuttuja, sen verran kauan siitä jo on kun on viimeksi nähnyt. Tultiin yöbussilla Valenciaan, ja eka viikko kierreltiin Valenciassa, shoppailua ja skedeystä. Sitten jo torstaiyönä otettiin yöbussi taas Barceen ja vietettiin viikonloppu siellä. Jälleen skedeten kuuluisia spotteja, ja myös hieman turisteillen. Biitsillekin päästiin la ja su. Oli yllättävän lämmin ilma, ja meressä uiminenkaan ei ollut ongelma. Paral.lelilla törmättiin staroihin, kun mm. Marc Johnson ja Brandon Biebel olivat sessioimassa siellä manuaaleja kun saavuimme mestoille. Siinä tunsi ittensä jotenkin taas melko pieneksi kun niitten menoa kattoi. Myös Macballa oli iltaisin kova meno päällä, paljon hengareita ja skedeejiä. Ei muutenkaan huomannut uuden skedekiellon vaikuttaneen juuri ollenkaan skeneen, päinvastoin. Ei sitä skedeystä ilmeisesti voi pysäyttää laeilla, korkeintaan vaikeuttaa.

Santsin kärsinyt penkki on tuntenut nahoissaan tempun jos toisenkin.

Nauhalle tarttui Barcesta muutamia juttuja, mm. Fondolta jotain pientä linjaa, sekä viistokurbilta jotain säätöä. Sekin spotti oli aika älytön, kun mietti mitä siihen leffoissa vedetään.

Nyt saavuttiin tänään maanantaina takasin Valenciaan, ja mulla olis huomenna taas kouluakin. Tällä viikolla pitäs saada kuvailtua jotain näitä Valencian spotteja. Skedees oltiin, mut kuvaukset täältä jäi ekalla viikolla melkein nolliin, kun ei ollut kamerassa akkua, kasettia tai sitä ei ollut mukana ollenkaan.

Ei kommentteja: