keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Barcelonaan!

Lähen viikonlopuks Barceen Jullea ja Tiiaa vastaan. Tää kouluviikko kun tosiaan loppu jo tänään keskiviikkona, ja jatkuu ens tiistaina taas. Sillon alkaa vihdoin mun espanjankurssikin. Bussi lähtee tuossa varttia vaille kaks yöllä ja on aamulla aikasin Barcessa. Tällänen ajotus sen takia että ois tarkotus mennä jollekin Erasmus-reissulle vuorille jonne on lähtö aamulla ysiltä. Pääsen Hantalle punkkaamaan ainakin kolmeksi yöksi, ja sunnuntai-maanantai yön oon varannu hostellista lähellä Ramblasia. Suunnitelmissa on kai myös surffin kokeilemista, mut kattoo millasta säätä tulee. On luvannu koko viikonlopuks sadetta just Barcaan tietenkin. Jullen ja Tiian lento on joskus illalla ysin pintaan Barcessa, ja siitä sitten otetaan bussia tänne Valenciaan ja ollaan täällä joskus aamulla, ja kouluun pitäs tosiaan puol ysiks mennä. Eiköhän tuo onnistu.

Niin ja ostin tänään vihdoin ja viimein pyöränkin! Oli ilmotus koululla ja soitin heti ja menin kattomaan, niin yllätyin oikeen kun kyseessä oli oikeen hyvän näkönen maastopyörä. Oikeen etujousitus tai mikälie!Kuitenkin aika vanhahko ja kulahtanut kaikin puolin, mutta hintaa vaivaiset 20 euroa! No en kauaa miettiny vaan löin setelin myyjälle kouraan ja lähin polkemaan. No etupyörä siinä vähän vipotti, mutta mitäpä pienistä. No siinä sitten suuntasin kotia kohti, ja noin 10 minuutin ajon jälkeen kuulu ihme klonksaus ja takapyörä alko jotenkin kihnaamaan eikä oikeen vaikuttanu terveeltä... No kattelin vähän että mikä siinä oikeen on, ja katoin onko mutterit löysällä tai jotain, mut ei se mitään sanonu. Koitin vielä kovin ottein saada sitä pyörää toimimaan kunnolla, mut ei mitään, se jumitti totaalisesti! Koko systeemi meni ihan jumiin, ja takapyörä ei enää pyöriny. No mikäs siinä, olihan siinä jo puoli kilsaa ajettukin. Ei mulla riittäny todellakaan mielenkiinto enää edes taluttaa sitä himaan, oli siinä sen verran paljon matkaa jäljellä, ja jumittuneella takapyörällä se olis ollu tosi vaivalloista, ja se koko laitos näytti siltä että ennemmin ostan uuden ku alan sitä korjaamaan... joten, pyörä jäi siihen paikkaan, ja kävelin bussille! Menin ostaan lipun Barceen. Et sellasta. Hyvä kauppa oli. Paras vähään aikaan.

Noh, mitäpä tuosta, ens kerralla parempi onni.

Ensi viikkoon!

Seuraava tapahtuma Plaza de Torosilla on autofutismatsi! Ei varmaan tarvi ees kertoa pitääkö toi nähä vai ei...! Julle ja Tiia, teijän on myös sitten tultava!

1 kommentti:

Palle kirjoitti...

Hieno homma, että sait kans blogin pystyyn. Eksyin tänne vasta nyt, kun kävin lukeen kommenttis omaltani. Laitoin kommenttia tuonne "Cosas diferentes"-postaukseen kanssa.

Hyvä homma sekin, että sait vahvistuksen koululta. Ite odottelen noppien tuloa vieläkin... Julkinen sektori toimii siellä vielä överisti huonommin kuin täällä.

Mites Nestissä meni? Tykkäsit vissiin. Jengi vaihtuu siellä aika vauhdilla. Andrea on jo lopettanu (joskin saattaa mennä takas, jos ei löydä duunia Saksasta) ja Simon läks kans Uuteen-Seelantiin kuukausi sitten. Rocio on pomona Sonian tilalla (äitiyslomalla). Noiden kanssa oon ollu yhteyksissä.

Helkkari, että on ikävä sinne. Tuntuu hämyltä, kun tyyppi laittelee kuvia ja kertoo juttuja MINUN kaupungistani toiselta puolelta Eurooppaa...

Oon mietiskelly, että tulisin poikkeen siellä huhtikuussa. Käydään tuopposella sitten, jos kiinnostaa :D.