torstaina, lokakuuta 05, 2006

Sin titulo

Kurkku on taas vähän kipeä.. en tajua mikä siinä sitten on. Varmaan ollu yöllä taas kylmä tai jotain. Pitää varmaan ottaa peitto käyttöön sitten. Apteekista hain jotain kurkkutablettia, en viittiny sentään antibiootteja ostaa vaikka sitä saa ilman reseptiä. Vuoden verran jos vetää penisilliiniä aina ku kurkku on vähän käheenä, ni sen jälkeen se ei sit tehookaan enään kun oikeesti sitä tarttis.. Typeriä nää on täällä tuonkin suhteen.

Kouluaikataulu on täl hetkellä suht löysä. Tunteja ei oo paljoa, mut silti ärsyttää kun tiistaina loppuu seittemältä, ke ja to kuudelta luennot. Siin ei aamupäivällä saa mitään aikaseks ennen koulua, eikä sitten myöskään enää illalla koulun jälkeen kerkee ennen pimeetä ainakaan skedeen. No ma ja pe vapaita...ehkä niinä päivinä sitten kerkee jotain tekeen. Ns. suht pitkä viikonloppu.

Hengasin koululla ranskalaisen Carolinen kanssa ja sitten joku sen puolituttu kutsu heijän kämpille jonkin sortin pippaloihin keskiviikkona. Mentiin kattoon illalla meininki, ja siel oli muutama muukin. Neljän huoneen asuntoon oli ahtautunut joku 50 ihmistä käytännössä vain kahteen huoneeseen. Ja yllättäen sielläkin oli taas suomalaisia. Tääl onkin vähän enemmän suomalaisia mitä kuvitteli ennen tänne tuloa. Muuten Ranska ja Saksa taitaa olla eniten edustettuna vaihtareiden toimesta.

Viikonloppuna olis suunnitelmissa käydä kattomas Circuit de Valencia, eli tuo moottorirata. Siel on jotain autokisoja. Wtc taitaa olla tapahtuman pääsarja, ja lisäks jotain täyteluokkia kuten formula kolmosia tai jotaan. Talvellahan tuolla radalla on mahollisuus päästä näkemään aitoja Formula ykkösiäkin, kun ne ajaa testejä siellä. Ja todellinen vuoden kohokohta on moto GP, joka ajetaan tän kuun lopulla. Voi olla että jää se kyllä näkemättä. Liput ei oo mitään halvimmasta päästä jos niitä enää on ollenkaan jäljellä.

Ja pe/la olis myös Alicanten lähellä joku skedetapahtuma. Skabat siis ja jotain konsertteja. Pääpalkinto ois tonnin, et pitäskö käydä nappaamas sellanen. Sinne on jotaa yli 100km, parilla junalla kuulemma pääsis paikan päälle.

Miksei TTY:n kirjaston edustalla oo palmua?

Ihan rehellinen kierrekurbi.

3 kommenttia:

Senja kirjoitti...

Kait meet sinne skedetapahtumaan? ei 100km oo paha ja jos junatkin kulkee hyvin, sulla ei taida olla mitään tekosyitä, sinne! Hyvä! Ota sitten kuvia sieltä! Tosi siistiä!!!

Jep, ja "toivotaan" että sun kurkku paranee pian:) Take care mään!!

Sangu kirjoitti...

joo katoin junat. jos aamu seiskalta lähtis, olis siel joskus puolenpäivän jälkeen, ja takasin pitäs lähteä siinä neljän aikaan ja olis illalla takas...järkevänhintaset hostellit kaikki täynnä. ei hirveesti houkuta noi matkat.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai meet nappaa iisit massit tuolta skaboista! Siel sattaa olla ehkä joku paikallinen Rodil De Aurijo Jr. joka vetää hyvin mut kyl sä sen päihität...tohon kierrekurbiin on sitte varattu krukifeikkiin pitkänä! Heh...oltiin viime viikonloppuna Marzan ja jonkun muun synttärijuhlilla siel sun ex-kämppien lähellä. Siel oli joku 100 vaihto-oppilasta sun muuta foreigneria ketä ei ollu ikinä nähny missää! Ne kaikki rivitalot oli niitten vallassa! Aika rajua!