lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Vihdoin hieman breikkiä

Noniin Puulijulle ja Purjotiia sitten läksivät tänään aamusta kohti Suomea. Herätys oli ennen kuutta ja otettiin bussi bussiasemalle, josta he sitten seittemältä lähtivät kohti Barcea, josta heidän lentävä kone starttasi iltapäivällä ja vei heidät Brysselin kautta lopulta Suomeen. Aika rankka matka heillä oli, lähemmäs 18 tuntia. Juuri sain viestin että he olivat saapuneet kylmään ja harmaaseen Suomeen.

Aamulla kun saatoin heitä bussille, ni kyllä siinä iski pieni koti-ikävä... toiset kun olivat menossa Suomeen, ja ite "ei pääse". Ja sitten kun käppäilin yksin takas bussille ja tulin himaan nukkumaan ni sitä mietti että millasta se mahtais olla päästä sinne kotisuomeen. Sitku pääsin himaan ni nukuin, ja nukuin, ja nukuin. Välillä havahduin, mutta en todellakaan aikonut nousta ennenkun ei enää saa nukuttua. No kolmen aikoihin päivällä sitten nousin viimein ylös. Oli vaan niin siistiä nukkua ja levätä. Kerrankin oli päivä ettei ollut mitään. Se mitä kirjottelin, että oon niin paljon ollu koko ajan menossa, ettei oo kerennyt hengähtää ollenkaan. Nyt viimein kerkes ainakin yhen päivän ottamaan vaan rennosti.

Tänään päätin myös viimein hankkia jotain mikä on ollut haussa niin kauan ku tääl oon asunut. Eli tuo langaton netti. Kävin viimein ostamassa langattoman lähettimen, en tajua miten tuollasessa voi kestää niin kauan. Nomut laitan sen Julion piikkiin ku se on aina sanonu että katellaan ja vertaillaan hintoja mistä löytyy halvimmalla se boksi. No eihän ne siitä mikskään kummene vaikka kuinka kattelee, joten käväsin Carrefourissa ja ostin halpismerkkisen (Zaapa) routterin viidelläkympillä. Aiemmin oon jo ostanu samanmerkkisen ulkoisen kiintolevyn. Eihän tosta laadusta tiedä, mutta mä kelaan että kyllä ne nyt varmaan toimii ja asiansa ajaa. Ja ei mua kiinnosta muu kuin se että toimii. Samaan kertaan ostin myös kiikarit! Lähinnä tota MotoGP:tä varten, mutta luulen että niil tulee oleen viel paljon enemmänkin käyttöä. Nekin on jotkut halpiskiikarit, tarkotettu just esim. futismatseihin ym. Kahteenkymppiin ne sain, mutta jälleen kerran luulen että ne ajavat asiansa. Kätevän kokoset ainakin ja pussikin paketissa mukana.

Nyt on luksusta kun on tää langaton. Makoilin sängyllä ja kattelin maikkarin nettiteeveestä uutisia. Syysmyrskyä luvattiin Suomeen. Sähköjä poikki ja pohjosempana lumimyräkkää... siinä vaiheessa viimeistään alko mieleen hiipiä ajatus, että on se kuitenkin ihan siistiä olla täällä...!

Johan pomppasin! Lätkäytin tuollasen indyn ja Julle kuvas. Vois sanoa että ainakin meni esteen yli. Tän jälkeen videolle taltioitui myös jonkinlainen flippi indy samaisen esteen yli. (Kuva muuten aukeaa klikkaamalla isommaksi, kuten kaikki muutkin kuvat)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kato äijä on nykyään viel parempi ku danny way! Seuraavaks megarampeille?

Anonyymi kirjoitti...

Tääl H-linnas oli tosi raju myrsky eilen, sähköt meni vähäksi aikaa ja pihakeinuki näköjään makaa pitkin pituuttaan tuol nurmikol.. lunta alko sataa ekaa kertaa tänään :) Kilit on navetassa turvassa. Tykkää olla lämpimässä kopissa, jonka tein niille.
Lueskelin taas juttujas ja kiva kun tulet jouluksi kotiin! Nähdään sitten:)
t:Niina

Sangu kirjoitti...

Megaramppi on jo varattu. Yritän loikkaa täältä Suomeen.

Jouluna tosiaan nähään!

Anonyymi kirjoitti...

Katottiin Jullella matskut reissusta! Näytti ihan heleskutin hyvältä...bäkki 5-0 pitää kyl tulla vetää siihen ledgeen keväällä! Mites tää meksikolainen jätkä joka tiputtelee karvoja jokapuolelle?

Sangu kirjoitti...

Matskua tuli jonkin verran, mutta paljon jäi kyllä vielä kuvaamatta..

Suihku on yhtä karvaa. Ja nimesin sitten tän meijän langattoman verkonkin karvaverkoksi. Onkohan Julio kattonu jo sanakirjasta mitä se tarkottaa.

Senja kirjoitti...

Joo o.. aika hyvältä näyttää.
Siitä Joulusta en ihan varma viä oo, täytyy nyt kattoo kuinka täältä saa lentoja ja saako niitä enään mihinkään hyvään hintaan.