keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

Koulu alko

Koulu alko tällä viikolla.

Tällä hetkellä suunnitelmissa on kurssit:

-Español, nivel A2
-Mercadotecnia (markkinointi)
-Gestión (johtaminen)
-Economía española y regional (Espanjan ja Valencian alueen talous)
-Organizational behaviour
-Introducing to high-tech marketing

Haitek markkinoinnin eka (toka) luento on huomenna, ja economia esp y reg -kurssista en oo varma kun se on toisen laitoksen kurssi, niin ei oo mitenkään varmaa että pääsenkö sinne. Siit on ehkä ollu jo yks luento, meen ens viikolla kattomaan..

Mercadotecniasta oli luento, ja samoin Gestionista, ja tajusin luennoista ehkä noin puolet mitä siel puhuttiin, no ehkä vähän enemmänkin. OB kurssilla on melkeen kaikki vaihtareita, ja suomalaisia jotaa melkeen 10 tyyppiä. Oli kyl outoo ku luokassa kuulu kauhee pälätys suomeksi!

Nää kurssit täst varmaan selviää. Kaikki on vähän samassa tilanteessa, et ei oo oikeen varmuutta et mitä kursseja ottaa jne. Niin ja sitten on vielä semmonen kurssi kun Ingles Avanzado, eli vaativa englannin kurssi. Sen haluisin yrittää suorittaa pelkällä tentillä, koska oon kuullu juttua et se on mahollista, ja moni on tehnyt niin. Siitä pitäis olla ollu jo luentoja, mutta Tuomas (vaihdossa myös TTY:ltä) oli ollut mestoilla maanantaina, eikä opettaja ollut ilmestynyt paikalle. No mentiin tänään kans yhessä kattomaan luokkaan missä se piti olla, mut ketään ei näkynyt. No sit sinne tuli yks espanjalainen joka oli kans yhtä pihalla ku me, kun mitään ei näkynyt...
Kysymys kuuluukin: Onko jossain saatavilla informaatiota kyseisestä kurssista, ja jos on, niin missä?! Joku ilmeisesti tietää jotain, sillä maanantaina oli ollut noin kymmenkunta opiskelijaa odottamassa, mutta tänään ei ollut kuin me kolme. Se espanjalainen kävi vielä kysymässä jostain kielten kurssien toimistosta että mikä sen kurssin tilanne on, mutta ei nekään osannut mitään sanoa. Outoa toimintaa! No ehkä sekin ajallaan selviää kun se opettaja jaksaa vaivautua paikalle.

Ei kommentteja: