maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Limonaatia, kiitos!

Menen kauppaan ja haluan limpparia. No kysymys kuuluukin: colaa vaiko fanddaa? Jos haluu ni saa myös laittia. Sitten huomaan että olen Espanjassa, joten kysymys kuuluukin: colaa vaiko fanddaa, tavallinen vai laitti, hiilihapollinen vai hapoton, kofeiinilla vai ilman, vaiko laittina ilman kofeiinia taiko sittenkin laittina kofeiinin kanssa??? Eipä taas vois yhtään hankalammaks sitä tehdä!

Noh, todellisuudessa Suomessa on ihan yhtä paljon valinnanvaraa limsoissa, jopa enemmänkin, ainoo ero taitaa olla toi kofeiiniton kola mitä tääl myydään. On sekin ihan hyvä keksintö, voi juoda kolaa illalla eikä se piristä. Onpas kätevää.

Yhdestä kaupasta saa 10 eri kolaa, 6 erilaista "fantaa" ja kolmea "spritea". Oli pakko ostaa tollanen satsi ja testata kaikki. Aito juoma maksaa n. 40 senttiä tölkki ja kopio n. 20 senttiä. Tämä satsi maksoi n. 5 euroa.

Koulu alkaa! Tänään tapasin mentorini eli tutorini, ja sain ehkä vähän käsitystä että minne sitä pitäs mennä noille luennoille, ja mikä on meininki muutenkin. Kun luonnollisesti missasin kaikki orientaatiot sun muut tutustumiset jotka oli viime viikolla. Luennot alko kans viime viikon lopulla, mut pitäs noille kursseille hyvin keretä vielä mukaan, lokakuun loppuun asti saa vielä vaihtaa noita kursseja mitkä haluaa suorittaa. Ja niihin pitäs ilmottautuakkin verkossa, mut mul ei oo vielä tunnareita niin en voi sitäkään tehä. Mut luennoille voin mennä niin mulle sanottiin. Katotaan huomenna, meen tsiikaan jos löydän itteni vaikka joillekin luennoille. Kursseista ei oo paljoo hajua että mitä ne on, mutta katsotaan.

KUVIA

Tää on ehkä turhin turistikuva ikinä... 70 tuumanen telkkari El Corte Iglesissä!

Tota hänkkää ei Jappekaan vetäis.

Mun kämppä ulkoota.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh...aika hyvän näköne toi sun cribsi! Mites lämmin siel muuten on tähän aikaan vuodesta?

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva luukku juu..