perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Vihdoin kuvia

Noniin laitoin kuvia noihin vanhoihinkin postauksiin. Katon netti pelaa hyvin, läppärin akku kestää tosi pitkään ja tääl on suht lämmin viel näin yöaikaankin olla ulkoilmanetissä.

Kattelin tos taas äsken yhen ilotulituksen. Niit kun näyttää olevan joka päivä. Nyt on viikon aikana nähny ja kuullu enemmän ilotulitusta ku koko viimesen vuoden aikana yhteensä. Johtuen kylläkin siitä et viime uutenavuotena olin jossain korvessa mis ei montaa rakjettia ollukaan. Mut silti. Nää taitaa tykätä rakjeteista nää paikalliset. Nii ja eilen ku kattelin kans illalla yhtä ilotulitusta ni näin sellasia raketteja mitä en ennen oo ees nähny. Ne kun räjähti, ni ne muodosti sellasia ihme kuvioita, millasii en oo kyl ennen ikinä nähny. Ei mitää perus palloja, vaan sellasia ihme tiimalasin muotosia kuvioita, ja sit kans jotai ihme kukkaiskuvioita. Vaikee selittää.

La playa ei selittelyjä kaipaa.

Niin rannalla näin ku jotku veteli tuollasten puisten lautojen kanssa, mikä tos kuvaskin näkyy yhellä. Niil mennään niin, et juostaan lauta kädessä rannan suuntaisesti, ja sit ihanku skedellä otetaan juoksuvauhdit, ni hypätään laudan päälle ja surffataan niillä vauhdeilla jokunen kymmenen metriä. Paitsi et lauta viskataan eka liukuun vettä pitkin, ja sit juostaan viel vähän vauhtia, ja sitten laudan päälle. Pitää kokeilla kyl tota viel.

Ei kommentteja: