torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Kesä + Koulu = Mahdoton yhtälö

Fiilistelyä Andorran reissulta.

Tääl on todellakin jo aivan kesä. Maaliskuu alkoi, ja aurinko paistaa aivan hulluna. Ollu sellasia päiviä mitä Suomessa ei kesälläkään ihan joka päivä oo. Aika mukavaa on, paitsi että opiskelusta ei kyllä tuu mitään tällasilla keleillä. Tänäänki menin kouluun kun piti olla harkat, mutta kun ei ollu hajuakaan missä se luokka on missä ne pitäis olla, niin enhän tietenkään löytänyt sinne. Sitte aattelin että meen tekeen EU-kurssin tehtävää mikä pitäs huomiseks tehä, mut eihän se ohjelma auennu mitä oisin tarvinu siihen et oisin nähny ne nettisivut mitä pitäs tutkia.. No meni sitten auringonotoksi. No sit mun piti kans mennä Hispaniaan, mut enhän mä sinnekään sitte päässy. Ei saanu aikaseks et ois kerenny. No kait sinne viel kerkee.

Ja tänää alko viimeistään bileet nimeltä Las Fallas. Tästä päivästä alkaen on keskustassa joka päivä hirvee pommitus kahelta päivällä. Tänää en huomannu mennä sinne paikanpäälle, kateltiin vaan telkusta millasta siel oli. Huomenna tai viimeistään viikonloppuna pitää kyl mennä kattoon. Kadulla kuulee myös kun kakarat pommittelee papatteja sun muita kiinalaisia. Aamusin pitäs olla joka päivä joskus kasilta hirvee papattimekkala, kun ihmiset kulkee kaduilla ja pommittelee sellasia koiranpommeja. Se on niinkun aamuherätys eli despertá muistaakseni nimeltään. En oo vaan kuullu aamusin mitään, ehkä sitä ei täällä päin kaupunkia niin paljoo oo.

Tällasta täällä. Mites Suomi? Räntää kuulemma? Ei siinäkää kai mitää vikaa... vai onko?

2 kommenttia:

Palle kirjoitti...

Räntää joo. Ja hirvee stressi koulun takia. Bonushajotuksena kesätöiden haku ja epätietoisuus asian suhteen. Oon aika loman tarpeessa ja tuun kai Valenciaan huhtikuun vikaksi viikoksi. Nauti Fallaseista. Semmosia festareita ja ilotulituksia tuskin näkee montaa kertaa elämässään. En tiedä kestäisinkö toistamiseen sitä hulluutta.

Nätti liikennevalo tuossa edellisessä postauksessa btw =).

Sangu kirjoitti...

Jep jep. Kesän suhteen sama täällä, mutta en anna asian vaivata. Kaippa sitten jotain järjestyy kesäksikin. Sul meni kyl hyvin ku sait täältä töitä. Se olis aika siistiä, mut saapa nähä.