torstaina, maaliskuuta 29, 2007

NY, TX, MA, NC, SC, ND, SD...

Yllätyin suuresti kun sain tänään sähköpostin Nokialta. Vielä enemmän pöllähdin kun luin sen. Siinä kun sanottiin, että "Olet sopinut kesätyöstä Nokiassa x:n kanssa, onnittelut kesätyöpaikan johdosta!" Ei muuten mitään, mutta kun en ole ollut missään yhteydessä kehenkään tuon asian tiimoilta, en ole edes minkäänlaista hakemusta lähettänyt kyseiseen firmaan!

Vastasin postiin että en oo kyllä kehenkään ollut yhteydessä, mutta tulkitsen tämän työtarjouksena viimekesän työpanoksen johdosta. Tilanteeni vain on niin hankala, etten pääse Suomeen aloittamaan sitä duunia niin aikasin ku pitäis, koska täällä lukukausi jatkuu pitkälle kesään. Ja niinhän se sitten meni, että vaikka muuten voisin jopa päästäkin sinne töihin, niin ei oo mitään asiaa sinne enää keskellä kesää mennä alottelemaan hommia. Kiva kuitenkin että vielä muistavat mutkin, vaikka sitten vahingossa. Luulen että vuoden päästä soittelen taas sinne ja kyselen pääsiskö kesätöihin työnjohtajaks, muistatteko kun mä olin siellä sillon kaks vuotta sitten, ja piiskasin ne duunarit tekeen hyvää tulosta teille..

Tää viikko on muuten mennyt kyllä ihan hukkaan. Nyt alkaa viimein olla sairaus kukistettu, ja voi taas alkaa harkita kotoa lähtemistäkin jonnekin, mutta nää kelit ei kyllä innosta juurikaan mihinkään. Jotain kuvaa mun tän viikon noulaiffista antaa ehkä se, että viimeyönä joskus kolmen neljän aikaan kun ei uni vielä tullut, niin opettelin Yhdysvaltojen osavaltioiden nimiä ulkoa! Itseasiassa se on aika mielenkiintosta, ja väitän että on turhempiakin tietoja kuin noitten osaaminen, ja vieläpä kartalle paikantaminen, sitäkin nimittäin harjoittelin. Yhtenä turhempana voin mainita esimerkiksi piin sadan ensimmäisen desimaalin osaamista, vaikka enää muistan niitä varmaan enää 50 jos sitäkään. Mut jos joskus on tylsää, ja vaikkei oliskaan, ni suosittelen Lintukodon osavaltiotestin kokeilua! Se yllättää, kuinka hankala niitä osavaltioita onkaan tietää/muistaa. Ekoilla kerroilla pääsin johonki kymmeneen ehkä, en muista tarkalleen, mut nyt voin rehvastella ja väittää että pääsen vähintään 45:n, ellen jopa lähelle 50:tä. Kartta helpottaa muistamista todella paljon, ja tavoitteenani onkin osata sijoittaa ne kaikki blankolle kartalle. Referenssinä tohon osavaltiotietämykseen voin kertoa, että kysyin yheltä jenkiltä joka on samalla espanjankurssilla mun kanssa, että muistaako se ne kaikki, ja sehän rupes niitä paperille kirjottamaan... no ei ollut helppoa sillekään. Se muisti pitkän mietinnän jälkeen vajaat neljäkymmentä.

Kun osavaltiot ovat jo liian helppoja, niin sen jälkeen voit opetella niiden pääkaupungit. Siihenkin löytyy testi Lintukodosta integroituna osavaltiovisan kanssa. Kun osaat ne kaikki etu- ja takaperin niin hihkaise, tarjoan sulle jätskin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttu mies tossa jutussa...heh

http://www.sss.fi/teema2/default.asp

Sangu kirjoitti...

Joo on!
Toi on se Jaakolan Matin isoveljen isä kuulemma.