maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

Suomiurpot Espanjassa

Tuukka ja Julle laskeutuivat lauantai-iltana tänne Valenciaan. Heti lauantaina oli illalla Fallaksiin liittyvä kulkue ja illan päätti jonkinlainen pieni ilotulitus keskustassa. Se pommitus oli tosiaan sellanen että se laitto suomiurpot hiljaseks!

Pojat on tääl tän viikon, ja lauantaina he suuntaa Barcelonaan. Mä meen varmaan sinne vasta perästä, tiistaina ehkä, koska Las Fallasten päätös on maanantaina. Ny ku oon täällä ollu ja tuun oleen koko vuoden, niin jotenkin tuntuu et en voi missata Fallasten päätöstä.

Suomiurpot.

Sitten oltiin kattomassa päivämascletaa, ja taas meni reilusti yli kipurajan kyllä ne papatit. Ollaan just lähössä kattomaan tän päivän spektaakkelia. Eilen räjäytettiin kyllä pankki kun käveltiin kotia päin skedeemästä. Nähtii yks sellanen pieni kioski mis myytii tosiaa niitä paukkuja, ja me suomiurpothan mentiin tietty ostamaan niitä! Myyjä kyseli että mitä me halutaa, ja sit se myi meille muutaman paketin "keskikokosia" ja "pieniä" pommeja. No ne oli kyl aika jytyjä kyl ne pienetkin, varsinkin ku ne kaikuu tääl kaupunkiympäristössä aika lujaa. Kadulla ku kävelee, ni saa säpsähdellä koko ajan ku kakarat paukuttelee. Tuukka varsinki oli ihan säpsänä. "Keskikokoset" olikin sit aivan käsittämättömiä läjäyksiä, ja hauskaa oli niitten kans pelleillessä. Tosin vähän piti varoa ettei sormet lähe lentoon.


Otin paukuttelun mun kameralla nauhalle, ja näkee siit ny ehkä jotain. Pitkään se kestää ja paljon menee rahaa ilmaan, ja desibelit oli varsinkin loppupläjäyksessä hyvin korkealla.

Ei kommentteja: