tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Puoli vuotta on pitkä/lyhyt aika

Tänään tuli puoli vuotta täyteen siitä kun lähdin Espanjaan. Näin jälkeenpäin katsoen se aika on tietenkin mennyt nopeesti, mutta toisaalta, on siihen aikaan mahtunut tosi paljon asioitakin. Pitkän matkan oon talsinu syyskuun viidennestä tähän päivään, monen mutkan, ylä- ja alamäen kautta oon tähän pisteeseen missä nyt oon.

Positiivisista asioista tulee ensimmäisenä mieleen se, ettei mulla oo ollut kovin montaa kertaa sellasta oloa, että haluan lähteä täältä takasin Suomeen samantien. Toisinsanoen koti-ikävää ei oo ihan hirveesti ollu. Tietenkin alkuvaiheessa iski pakollinen sopeutumisikävä, ja silloin tällöin ollut jonkinlaisia fiilistelyikäviä ja sitten ihan pelkkiä ikäväikäviäkin. Mutta yleisesti ottaen kotiin ei sen suurempaa kaipuuta ole. Oikeestaan aika surullista että täältä joutuu joskus lähtemään kokonaan pois. Niin ettei enää "ikinä" pääse takaisin. En ookaan aikasemmin ajatellu tota noin, mutta nyt ajattelen, kun juna on kääntynyt kotia kohti, ja päiviä alkaa olemaan enemmän takana mitä edessä.

En nyt sen suurempaa muisteloa osaa tähän kirjotella. Ehkä ei pidäkään sellasta tehä. Ne voi jättää sitten myöhempään, vielähän ei kaikki ole ohi, päinvastoin, odotan että paljon on vielä edessä.

Vielä ennen ja jälkeen kuvat, tähän asti. Mikään ei oo muuttunut.

Eka päivä, lentokoneessa matkalla tuntemattomaan.

Puoli vuotta sen jälkeen, voi vain haikailla kotimaastaan.

Vielä kuva Andorran seudulta, hotellihuoneemme partsilta. Huomasin vasta nyt, että taisin saada kuvaan vahingossa ufon. Mikä muukaan toi ny olis. Klikkaappa suuremmaksi ja kato ite.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joku ötökkä ikkunassa?

isk*

Sangu kirjoitti...

No muuten, mutta kun kuva ei oo otettu yhdenkään lasin läpi, vaan parvekkeelta.

Palle kirjoitti...

Heh, aika selvä helikopterihan tuo on. Pyrstö näkyy siinä vasemmalla. Tuohon edelliseen postaukseen tai sen kommentteihin sanottakoon, että niitä epätodennäköisesti edes olemassa olevia säädöksiä ei tosiaan ainakaan noudateta. En halua edes miettiä paljonko siellä menee silmiä ja muita.

Oon niin hirveissä matkakuumeissa Valenciaan, että pakko lukee sun blogias nykyään joka päivä...=) Oli vissiin eilen Mestallalla ihan tunnelmaa, kun siellä käytiin kirjaimellisesti käsiksi vastustajaan. Tärkeintä joka tapauksessa se, että Valencia on jatkossa ja (puta) barca ei ole...:D.

Sangu kirjoitti...

Tais olla aika kuumat paikat Mestallalla joo, kuulin tosta faitista kans tänää.

Futis ei kovin hirveesti mua kiinnosta, mut silti tottakai suunnitelmissa on mennä kattoon jotain (huippu)matsia. Ja pitääkin mennä tietenkin, vielä en oo vaan saanu sitä aikaseks. Olihan se hyvä et Valencia meni jatkoon, jos vaikka pääsis kattoon jotain kovaa peliä. Vaikka niistä saakin maksaa jonkinverran..

Sangu kirjoitti...

Ja helikopteri on kyl toistaseksi aika lähinnä varmaan..? Katoaa vaan länditelineet ja potkurit aika hyvin taustaan..