tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Sikkinä ollaan

Meni sunnuntaikin sängyn pohjalla maaten. Kaks päivää oon nyt ollut täysin kuollut. Aamulla jopa luulin että nyt on asiat pahasti, kun vessareissulla meinas alkaa laatattaa oikeen huolella, mutta kun pääsin takasin sänkyyn, asiat palautu taas normaaleiksi. Lepäilemällä tää tästä menee. Ehkä jo ihan pikkusen parempi olo. Niistellä saa silti jatkuvasti mintuntuoksuisiin nenäliinoihin. Eka paketillinen oli jotain aloe veraa sisältäviä nenäliinoja, nekin oli ihan kivoja. Mut noita minttunessuja kun haistelee niin aukee kyllä röörit. Apteekistakin kävin täydentämässä särkylääkevaraston, ja tuli myös ostettua ihan tyhjänpäiväsiä kurkkupastilleja. Ne on jotain desinfiointitabletteja, mutta aika turhilta ne vaikutti.

Taas kun kaverit lähti Suomeen takasin, ni tuli hirvee välikuolema. Ennenkin kun kylässä olleet on lähteny, ni oon seuraavan päivän tai pari vaan maannu kotona tekemättä mitään. Nyt kun vielä tulin kipeeks, ni välikuolema oli jälleen väistämätön. No jos tästä vielä joskus selviäis kouluun tai vaikka Hispaniaankin kun vähän tervehtyy.

Silmät melkeen vuotaa kun niistelen tolla minttunessulla, niin voimakas minttuaromi siitä lähtee!

Nyt kun on hirveet bileet vihdoin ohi, niin onkin seuraavaksi sitten pääsiäinen. Tiedossa taas varmasti aika paljon niitä ihme pääsiäiskulkueita sun muita juttuja. Ainakin Malagassa jokunen vuosi sitten niitä nähtiin, ja oli aika massiivinen ja tärkeä juhla tää pääsiäinen täällä katolissa maassa. Lomaa tosiaan koulusta parisen viikkoa, siinä ois mahis vaikka tehä joku reissu, vaikka fakta on se, että matkakassa alkaa pikkuhiljaa olemaan aikalailla tyhjä kaiken tän jälkeen mitä tääl on reissaillu. Noh, rahaa saa pankista, ja se on vaan rahaa.

Nyt se sitten alko. Ulkona sataa. Sadetta on luvattu muutamaks päiväks ainakin. Ei tällänen oo mistään kotosin. Pari vuotta sitten ku oltii Malagas, ni pääsiäisviikolla oli ekat rantakelit, ja sillon poltin itteni totaalisesti. Siitä sen ainakin muistan. Seuraavat päivät olikin sitten yhtä tuskaa, kun ei pystyny käveleen niillä palaneilla polvitaipeilla. Ja selkää poltteli öisin aika mukavasti. Eipä tarvi näillä sateilla ainakaan palaa biitsillä. Suomestakin kaikki fiilistelee että siellä on viistoista lämmintä ja aurinko paistaa, pitää varmaa lähtee Suomeen sadetta karkuun.

Kelasin et kuin kauheeta olis jos mun läppäri pöllittäis. Ei mua haittais siinä mikää muu ku se että mun kaikki kuvat ja videot menis. Mul on koneella mun Espanjanreissun tähänastiset kuvat, reilu seittemäntuhatta kappaletta, plus kaapatut videot, skedejuttuja ihan mieletön määrä. Kuvat mul on tosin koneella ja lisäks toisella ulkosella kovolla, mut kuljetan niitä samassa laukussa, eli siinä menis samalla molemmat.. Sitten kuvat ennen tätä reissuakin, kolmisen tuhatta tsipaletta, on koneella, mut ne mulla on kyllä kotona Suomessa tallessa. Samoin reissukuvat ajalta ennen joulua. Mut silti menetystä tulis aivan varmasti liikaa. Kaiken lisäks hirvee yleinen säätö mikä siitä seurais, sitä en jaksais. Vaik mul on kone itessään vakuutettu, ni silti ois se tietty parempi ettei sitä pöllittäis, säästyis niin paljolta. Oon kyl kelaillu et tarttis varmaan poltella jotaa varmareita, mut ei vaan oo saanu aikaseks. Niitä kun on niin kauhee määrä mitä pitäs polttaa. Tavotteena muuten on saada ainakin kymmenentuhannen kuvan raja rikki ennen reissun loppua. Se varmaan tuleekin helposti, luulisin. Hassua et niitä kuvia tosiaan on niin älyttömästi. Kun musta niissä ei ees oo mitään kovin erikoista. Mut niitä vaan pitää ottaa paljon, ni joku on mahdollisesti sitten hyväkin. Ja kuvaaminen kun ei maksa mitään, ni parempi ottaa liikaa kuin olla ottamatta. Siitä tulikin mieleen yks helmi otos minkä räpsäsin kun oltiin Fallasten aikaan kiertelemässä kaupunkia, elikkä tämä:

Pieni rottaparka on jäänyt auton alle!

Ei kommentteja: