lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

Tallipäällikkö


Kohta alkaa Formuloitten aika-ajot. Niitä odotellessa voin vaikka hioa vielä tiimiäni maikkarin Tallipäällikkö-pelissä. Taitaa kiinnostaa noi Formulat vähän enemmänkin. Vaik ei niis ees oo mitään siistiä, mut silti vaan on. Niin ja Selänne voitti Stanley Cupin, se vasta siistiä on. Lätkä on aina lähellä sydäntä, vaikka lopetinkin sen jo kauan aikaa sitten. Oon kyllä tässä monen vuoden ajan, varmaan siitä asti kun sen lopetin joskus lukioaikana, nähnyt useasti unta että pelailen lätkää. On ollu tosi tiukkoja pelejä ja kaikenlaisia tilanteita mun unissa. Ja joka kerta kun herää, niin harmittaa ettei se ollukkaan totta. Useesti miettiny et joskus vielä pitäs päästä sitäkin oikeen pelaamaan, jotain höntsylätkää vaan. Ehkä sitten ens talvena jos ois vaikka ulkojäitä toisin kuin viimetalvena. Nyt vois kuitenkin keskittyä tähän penkkiurheiluun vaan, katotaa kuinka Alonso ottaa paalun ja Kimi rikkoo autonsa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo oli kyl kätevä löytö se pussi, kannattaa hommata jos on tarvetta, kun ei maksa edes oikeastaan mitään. Löysin sellasen täält Benimacletista yhest kaupast, en tiiä saako kaikkialt, vois luulla. Mut jos et löydä mistään nii pistä viestii nii voin vaikka näyttää sen kaupan mist itse löysin sen =)

Anonyymi kirjoitti...

tämä olikin sitten viimeinen. hieno ja hyvin kuvin ja tekstein varustettu blogi. olisi vielä kyllä ollut 20 min. aikaa tätä lukee, mutta.. minä olen vaan niin hyvä!! ;)

p.s. kiitos Herralle, viimeinen sanavahvistus!!!!

Sangu kirjoitti...

Ei oo todellista, luit kaiken. Huh mikä suoritus!