tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

iVaya carrera!

Tänään saatiin vihdoin ja viimein valmiiksi tuotteensuunnittelukurssin harkkatyö. Kauan siinä vaan on kestänytkin. Sen eteen ollaan nähty ihan liikaa vaivaa, ja vielä ei oo ees varmaa meneeks se kurssi läpi. Se on niin väärin. Mutta mieli keveni kummasti kun kiikutti seitkytsivusen nivaskan sille opettajalle, siin on. Se ei oo lähellekään hyvä työ, mut ainoo tavote että saatas siitä hyväksytty. Katotaan kui käy.

Eilinen Formulakisa oli aikamoinen. Sellasta en muista nähneeni, hyvä jos koskaan. Ensinnäkin tietty se Kubican onnettomuus, se pisti kyllä haukkomaan henkeä. En olis yhtään ihmetelly vaikka olis kuollu se kaveri. Oli aika karua ettei kilpailua keskeytetty siin vaiheessa kun se retkotti siellä autossaan ehkä tajuttomana, kukaties kuolleena, mutta myöhemmin tosin kävi ilmi että ei olis tarvinutkaan. Hyvä niin. Youtubestakin on muuten näköjään poistettu melkeen kaikki videot siitä kolarista. No se ei kyl liity mitenkään tähän.

Sen jälkeen kun kuuli että ei kuollu kaveri, niin pysty taas seuraamaan kisaa kisana, ja niin tapahtumarikasta kisaa harvoin näkee. Pakka koko ajan täysin sekasin, kun radalle tulee turva-autoa jatkuvasti. Tollasia kisoja sais tulla jatkossakin. Ei mitään tylsää peräkkäin ajamista, vaan toimintaa ja ohituksia.

Mutta siihen tulokseen oon tullut että ei siitä Kimistä näytä olevan mihinkään. Tai johonkin, mutta ei voittamaan. McLarenit ne vie tällä hetkellä, se on fakta. Kimi saa joka kisan jälkeen parkua ettei ollut auto kohillaan. Katotaan jos saatas auto säätöihin ens kisaan. Ei aina voi sanoa noin, joskus tarttis tehä jotaa tulostakin. No ehkä ens vuonna, kun sääntöjä on muutettu siten että Ferrarikin pärjäisi taas. Sitähän ne tekee, kun ei pärjää niin sääntöjä pitää muuttaa.

Niin ja mikä hauskin tapaus oli, niin näinpä tietenkin tämän spektakulaarisen kisan jälkeen seuraavana yönä unta jossa vieraili niin Kimi kuin Alonsokin... haha. Itseasiassa ystävystyin Kimin kanssa, ja hengasin sen kaa. Siinä Kimi ajo kartingia ja selitti kisan jälkeen kun ei voittanu, että krapulassa oli ajellut. Taitaa tosielämässäkin olla niin. Jokuhan sitä sano että Kimi vaan ryyppää, ja siks ei pärjää. Voi olla.

RedBullilla on siisti hyväntekeväisyyskampanja, lahjottamalla kymmenen puntaa, saat naamasi heijän auton kylkeen Silverstonen kisaan! Facesforcharity.com

Ei kommentteja: