torstaina, kesäkuuta 14, 2007

SIIS MITÄÄ?!?!


Ei oo todellista! Kattokaa tota kuvaa ja tehkää johtopäätökset siitä.. Aivan käsittämättömän sairasta!

Mentiin tonne Benitachelliin tänään oikeen kolmen auton komppanialla, 12 tyyppiä yhteensä. Ja heti ekana kiipeiltiin hyppymestoille luolan päälle, ja siel oli joku jätkä märkäpuvussa ja hyppäs jostain about viiden metrin kielekkeeltä. Onneks se oli siellä, koska olis muuten ollu nihkeetä lähtee hyppiin koehyppyjä että onko siinä syvää vai ei.

No siitä sitten pompittiin matalammalta spotilta joka oli ehkä jotain viidestä kymmeneen metriä korkeeta, riippuen vähän mistä kohtaa pomppas. Vesi oli tosi kirkasta, ja vaikka pohja näkyi, niin ei kuitenkaan pohjaan asti menny kun hyppäs. Vedestä ylöstuleminen oli ehkä se vaikein osuus, aallot hakkas aika hyvin rantalohkareisiin.

Sitten mentiin kattomaan korkeempi spotti, jossa luki ylhäällä että 19 metriä korkeutta! Ei tullu mieleenkään hypätä sieltä aluks, mutta aikamme fiilisteltyä pojat päätti hypätä kahestaan samaan aikaan. No sitte ne pienen puristelun jälkeen tosiaan hyppäs, ja samantien halusin mäkin sieltä alas tulla. Ja sitten tultiin! Fiilis oli jotain aivan sairasta. Tuuli puhalsi aika lujaa ylhäällä, mutta ei sentään ottanut mitenkään ilmalennon aikana kiinni. Adrenaliinia räjähti jonkun verran kun hyppäs melkein kahestakymmenestä metristä mereen... Koskaan en oo noin korkeelta paiskannu itteäni veteen ennen tätä päivää. Ei se ehkä tervettä hommaa oo, mutta sairaan siistiä! Pari videoklippiäkin tuli, pitää laittaa ne juuppiin vielä.

Matalampi spotti josta aloteltiin.

1 kommentti:

siriphone kirjoitti...

humhum...
Impresionante