perjantaina, kesäkuuta 22, 2007

Hidas netti on kuin nalkuttava vaimo.

Suihkulähde Blasco Ibañezilla.

Internet on ihmeellinen asia. Joskus yhteys katkeaa, ja silloin harmittaa. Joskus yhteys katkeaa vähän useammin, ja silloin ottaa päähän. Joskus ei ole yhteyttä ollenkaan, ja silloin taas ärsyttää. Tätä se on ollut viimeiset kuukaudet kun on nettiin yrittänyt. Odotan kovin sitä että yhteys toimii aina, riippumatta ajasta, paikasta tai kaistan kuormasta.

Edellämainittu Benitachellin hyppykallio askarrutti mun mieltäni niin kovin, että laskeskelin videon perusteella kuinka korkea se hyppypaikka oikein sitten oikeasti onkaan. Löin videon editointiohjelmaan ja laskeskelin vapaan putoamisen aikoja, ja löin ajat kaavaan y=1/2*gt^2, joka antoi kuin antoikin tulokseksi sain tosiaan että matalampi kohta mistä videolla hypitään, on sen noin 10 metriä, riippuen vähän mistä kohtaa pomppaa. Mun oli vaan vaikea uskoa sitä kun se ei tuntunut musta niin korkealta. Aikasemmat kympin hypyt hyppytorneista on ollu kyllä paljon pelottavampia.

Lauantaina on noche de San Juan eli juhannus. Outoa olla ekaa kertaa poissa Suomesta jussina. Ja vielä oudompaa että nythän kesä kääntyy jo periaatteessa syksyksi. Päivät alkaa lyhenemään ja pimeys ottaa taas valtaa. Päivä täällä on joku neljä tuntia lyhyempi kuin Etelä-Suomessa.

Kovin paljoa mulla ei oo enää jäljellä Valenciaa. Mitään kovin suuria tunteita ei mahdollinen Suomeenpaluu vielä ole herättänyt. Onhan tätä jo nähty. Ja vaikka tässä vuoden aikana on opiskelumotivaatio latistunut aikalailla nolliin, niin kyllä välillä tulee sellasia fiiliksiä, että siistiä kun pääsee opiskelemaan oikeasti ja tosissaan sinne kotoisaan TUTtiin, jossa asioista ehkä tuleekin joskus jotain. Itelleni oon uhonnut että seuraavana opiskeluvuonna otan niin paljon kursseja ettei mitään järkeä, mutta kattoopa vaan kuinka se siitä sitten hiipuu taas omille normaaleille raiteilleen kun sinne pääsee..

Toasille soittelin jo kämppää Tampereelta. Syksyllähän tein asumisoikeuden siirron, joka "takaa" että kun palaan vaihdosta, saan vastaavanlaisen asunnon kuin mistä lähdinkin. Muistan elävästi viimekeväänä Toasin toimistossa kuponkia täyttäessä se virkailija sanoi: "Ilmottele sitten itestäs hyvissä ajoin, nää paperit kun on käsiseurannassa täällä mapissa, että jos et itestäs pidä mekkalaa, niin varmasti sun unohdetaan." Sitten soitan Toasin toimistoon ja kerron että mulla on tämmönen siirtojuttu, ja kämppää tarttisin elokuulle, niin vastauksena kuuluu mutinaa, että "hmm.. ei sitä sun paperias kyllä nyt ihan tähän hätään löydy... mutta katsotaas..." Lupailivat sitten olla sähköpostilla yhteydessä, mutta ei ole vielä kuulunut. Pitänee kohta taas huudella sinne että onko mut unohdettu.

Yks Euroopan rumimmista liikennevaloista.

Ei kommentteja: