keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Antiarki

Ne on palmuja ne.

Välipäiviä eletään. Päiväohjelmaa ei ole. Herätyskelloa ei tarvi edes miettiä, joka päivä paistaa aurinko. Siinä tän hetkinen tilanne, eli huonomminkin voisi asiat olla.

Rannalla on ihan hienoa jo. Aurinko on lämmin, ja Välimerikin on jo mukavan lämpöstä, ensimmäinen netistä löytämäni lähde väittää että se olisi 22-asteista. Tossa Valencian biitsillä tuulee melkeen aina, joten aurinkokin polttaa kavalasti, kun ei tunne kuumuutta. Ja hiekka on kuumaa. Se on polttavan kuumaa. Se polttaa. Sain rakon jalkaani kun yritettiin pallotella lentistä tulikuumalla hiekalla, vesirajassa sekin onnistui sitten palovammoitta.

Eilen illalla käytiin Caron kanssa kattomassa Little Miss Sunshine, jossain pienessä leffateatterissa, ja yllättäen se ei ollutkaan dubattu! Oli ihan kiva kattoa pitkästä aikaa elokuvaa, vieläpä englanniksi. En oo pitkään aikaan kattonu yhtään mitään.

Kiinalaiskaupasta löytyi sellanen TV-shop tyhjiöpussi, kiitos vaan Minnalle vinkistä! Meil sattuu oleen viel semitoimiva imurikin tuolla kaapissa, niin sillä saa imettyä vaatteet vakuumiin, niin menee ehkä paremmin reppuun. Tai oikeestaan haluisin jo lähettää vaatteita Suomeen etukäteen, kun aika täyttä on repussa jostain syystä näin vuoden jälkeen, enkä oo tarvinu enää moneen aikaan mun kaikkia huppareita ja farkkuja. Mut toisaalta, yhellä repulla mä tulin, joten kait se on mahollista lähteäkin samalla tavalla. Helpottais vaan elämää kummasti jos olis enää vaan ne kamat mitä oikeesti tarvii. En tykkää yhtään omistaa paljon tavaraa, näin reissussa siitä ei oo ku haittaa. Ihanteellista olis kun olis vaan yks reppu selässä missä olis kaikki kamat mitä tarvii. Arvostan liikkumisen vapautta!

Huomenna näillä näkymin olis reissu Benitachelliin taas kerran. Katsotaan päästäänkö sinne ja missä merkeissä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä vaan =)