torstaina, tammikuuta 25, 2007

Un día de mi vida

Tänää kuvattii Markon dei in the laiffi. Siit tuli tosi mielenkiintonen. Lähettii skeittaa eka tänne Fugeen ja sitten kävästiin viel tuolla Penaalin tienoilla. Aikasekssaaminen oli melko vähäistä, mut hauskaa oli kun Marko yritti kaikkensa että sais ees yhden tempun nauhalle joltain spotilta. Editetaan se pätkä tässä joskus kun keretään, ja se tulee sitten juutuuppiin nähtäväks. Huomenna on ehkä mun vuoro. Siit tulee un día de mi vida.

No en kai mä täs jaksa enempää sepittää, nyt taas nukkumaan välillä ja huomenna jatketaan Costa del Solin valloitusta. Ajellaan varmaan Malagaan skedeen Marinalle ja PLN:lle. On muuten hiukan erilaista kun on täällä auto käytössä, verrattuna siihen mitä se oli sillon viimeks kun piti aina kävellä joka paikkaan. Sillon käveltiin joka päivä tosi paljon ja se oli aina hirvee projekti lähteä jonnekki spotille. Nyt voidaan ajella just sinne minne halutaan, ainoona miinuksena tietty toi parkkeeraus, mutta kuitenkin, melko kätevää se on.

Illalla kävästiin vielä Marbellassa, kun jotkut meni sinne harrastamaan jotain ihme taistelulajia. Se on aika bling bling mesta. Ja siel on myös jotaa korruptiojuttuja ollu aikoinaan, ja viel nykyäänkin. Jotaa että isot herrat pimittää rahoja omiin taskuihis jne. Sairasta.

Tolla ledgellä kikkasin tollasen hyppyfiftarin siinä jossai välissä kun Marko haki jotaa isoa.

Marbellasta löyty ihan mäihällä aika dimanddine kinkkiledge.

Niin, mikä toi on. Eräästä vessasta toi löyty, oli pakko ottaa foto.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

saitko selville, mikä toi on? ainakin tyyriin näkönen vessa.. ton kun näyttäis mun isille, sais se hermoromahduksen.. se haluu olla aina antiikein.. eikun remontti taas käyntiin, johan viime vessaremontista puol vuotta on vierinytkin..