maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Aatoksein Suomesta


Nyt oon ollu parisen viikkoa Suomessa, joten pieniä ajatelmia mitä se on nostanut pintaan.

Ihan päällimmäinen ajatus on, että on se Suomi vaan hieno maa. Tämä kaikesta tästä vesisateesta ja ikimarraskuusta huolimatta. Toinen ajatus onkin sitten se, että hulluksihan täällä tulee kun aina vaan sataa vettä ja on pimeetä, lumesta ei oo tietoakaan! Viikko vielä ja sitten takasin sinne lämpimään. Ei oikeen jaksais enää tätä keliä..

Suomenlomallani oon kerenny tehä ihan kivasti kaikkea mitä halusinkin, poislukien laskuhommat. Ihan ekana sauna oli se juttu, ja mikäs sen parempi ajankohta saunotella kuin joulu. Sitten joulun jälkeen pääsin kuin pääsinkin kuittaamaan pahat muistot Valencian muovilevyiltä, jäähallissa kävin laittaas lätkien muutamaan otteeseen. Sitten innostuttiin meneen avantoon. En oo monesti ennen ollu, mutta nyt sinne oli kyllä päästävä! Ja kyllä se tekee niin hyvää, että suosittelen kaikille jotka ei oo vielä kokeillu. Myös skedeemään on päässy Turun hallilla, ja vielä menossa.

Salo on kyllä aika pieni ja hiljanen kylä, se on tullu todettua, mutta siihen on niin tottunut kun oon koko ikäni asunut täällä. Ja kun pohjimmiltaan asiat on kuitenkin niin hyvin. Kaikilla on ruokaa ja yösija, kenenkään ei tarvi tuolla sateessa yrittää elellä pihalla. Man, this is Finland.

Viel uus viteo Turun hallilta:

Ei kommentteja: