tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Mjalagas ollaan.

Ajeltii koko maanantaipäivä kahdesta eteenpäin, ja iltasella kympin aikoihin saavuttiin tutuille huudeille Fuengirolaan Malagan kainaloon.

Matkalla stopattiin Burger Kingissä, ja Markohan se läskinä otti tietty isoimman hampparin mitä löytyy, eli Tripla Whopperin. Se oli hyvin lihaisa. Kahden pihvin välissä yks pihvi, eikä mitää muuta. Vartti sen jälkeen Marko rupes vääntelehtimään pelkääjänpaikalla, ja pian oli pakko pysähtyy kun se jo puski ulos. Päihitti kuulemma Gigan 10-0. Terveisiä vaan Tuukalle, täällä odottaa uudet haasteet.

Näi hauskaa oli ajomatkal!

Leuat pois paikoiltaan että mahtuu suuhun.

Nähtii vahingos tollanen puuli autosta, ja olihan se pakko käydä tsekkaas. Mut se oliki rouheempi milt näytti. Ei pystyny mitää.

Tänää tiistaina oli sitten skeittipäivä. Lähettii Markon kanssa ajeleen ekana Benalmadenan parkkiin vähän tuntumaa ottamaan, ja siit jatkettiin Malagaan. Vihreet ditsit oli pahin pettymys vähään aikaan. Spotti oli rouhee ku mikä eikä siihen saanu mitää aikaseks. Tuuli ei yhtää auttanu asiaa. Ei kumpikaa saatu juurikaan mitään aikaseks, saatika nauhalle. Lähettii äkkiä pois, rantareileille. No niihin meni sit molemmat boordit tuttuun tapaan, ja vielä uskalsi koittaa nouslaidin kautta kruuksinkin. Ihan jees oli et sai et ees jotai päälle, kun oli niin rösselisti menny siihen asti.

No mentii sit siihen viereen Loc Nessin vesikäpeille, ja pyöräyteltii jotaa siin. No Marko lähti nollieflippii hakemaan, ja sehän tuli jo melekeen päälle, mut veteenhän se dekki sit tietty meni. No sit kuivattelun jälkeen uus yritys... ja kävi jotaan harvinaista. Markon trukin akseli katkes, ja rengas lensi jorpakkoon. "Eiköhän lähetä skeittikauppaa ettimään." "Joo, mää teen yhen keinosen ekana tosta käpistä."

No toka yritys tuli sitten päälle jotenkuten, mut rumat pannut siit vaan tuli. Ja kippas kappas, rädäri napsahti poikki! Se katkes niin väärästä kohdasta kuin mahollista. Ei oo varmaan koskaan katkennu siitä kohtaa. Ja viel flättikekkosessa.. ei tajua miten mahollista. Sen jälkeen sanoin että lähetään vaan sinne skedekauppaan.

Hyvä saldo yheltä spotilta.

Löyty sitte tosi siisti skedekauppa, mistä saatiin tarvitsemamme osat. Ja sit mentii Marinalle väsäämään. Siihen tuli sitte pällistelemään joku pulsu, joka alko enkuks heittään jotaan läppää. Sitte se kysy:
-Where are you from?
-From Finland
Ja siihen vastaus oli:
-Älä helevetti

Se pulsu oli aikamoinen mies. Joku eläkeläinen rekkakuski, joka oli tullu Espanjaan omatoimimatkailemaan. Se nukku kuulemma makuupussissa puistossa, ja ryyppäs joka päivä nelisen litraa viiniä. Kuulemma hänellä ei oo Suomessa mitään tekemistä, joten hän päätti lähtee reissaamaan. Mietti ekana menevänsä Hollantiin, mutta kun hänen pitää kuitenki saada ryypätäkin välillä eikä koko ajan polttaa pilveä, niin hän valitsi Espanjan.

Marinal väsäiltii pelivehkeitä kasaa.

Mut ei se pulsu turha jätkä ollu. Se autto Markoa saamaan katkenneen akselinpätkän pois rullasta minne se oli jumittunu. Sitte se kaiken jälkeen pyysi että oisko meillä heittää euroa kahviin, ja samantien myönsi että viiniinhän se tietenkin menisi eikä mihinkään kahviin. No Marko anto sille euron isosta avunannosta. Kyl suomalainen aina toista auttaa.

Työkaluna mun katkennu dekinpala, ja pulsun kynsisaksina käyttämät sivuleikkurit.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hola!

Mukava lukea ja nähdä lähes reaaliaikaisia kuulumisianne seikkailustanne eteläisessä Espanjassa!

Anonyymi kirjoitti...

On tosi mukava lueskella mielenkiintoisia juttujanne ja katsella Espanjan kuvia nyt, kun olen oppinut sivuilla vierailemaan.
Ihan kun joka päivä saisi postikortin etelästä.

Kaikkea hyvää vain sinulle ja kavereillesi !

täti helena

Sangu kirjoitti...

Tosi siistii saada tollasta palautetta. Kiitos.

Kiva kun voin jakaa matkusteluelämyksiä kaikille!