torstaina, tammikuuta 18, 2007

Me voy

Tänään on sitten Mercadotecnian tentti, johon en vieläkään oo hirveesti valmistautunut. Eihän sitä nyt ehi, kun on tärkeempääkin tekemistä, kuten päivittää blogia.

Sen jälkeen lähenkin näil näkymin käväseen Barcelonassa Salon poikia morottamassa. Sitten tullaan Markon kanssa tänne.

Belgian tytöt lähtee huomenna kotiin, ja uudet kämppikset on kuulemma kaks ranskalaista jätkää. En oo nähny niitä, mutta on kyllä pahat ennakkoluulot. En oo kuullu ranskalaisista keltään mitään hyvää, siis kämppiksinä. No toivotaan parasta. Niin ja mä saan vaihtaa huonetta. Vaihdan tohon mis on tollanen kerrossänky, et vieraitten majottaminen helpottuu ainakin hieman.

Eilen kävin noutamassa vihdoin ja viimein edellisen kämpän takuuvuokran. Tuli taas tosi helpottunut olo, ettei tarvi asua enää siellä. Huh.

Täs vielä kuva mun yhestä parhaimmasta joululahjasta. Oon saanu ton jo varmaan viis kertaa, ja ens vuonna on taas mun vuoro antaa toi Villelle! Se on sellanen juttu..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan elämään ranskalaisten kanssa. Ei ne oo pahoja, ne on sietämättömiä. Muistat varmaan kun jaoin kokemuksia kämppiksistäni sillon lentokenttäbussissa, kun te olitte matkalla hakemaan vuokra-autoa ja minä matkalla Lissaboniin. Lähden muuten huomenna lopullisesti kotiin. Mukavat jatkot sulle ja muista päivittää blogia vastaisuudessakin yhtä säännöllisesti.

Palle kirjoitti...

Myös meikäläisen kokemuksia ranskalaisista oot saattanut lukea kesän ajalta hostellissa ollessani. On niissä silti hauskaakin porukkaa, kunhan ne oppii vaan puhumaan jotain muutakin kieltä kuin ranskaa. Hyvinkö muuten meni tentti? Siinähän on luppoaikaakin ihan huimasti, eiks jeh :D.

Anonyymi kirjoitti...

Nojoo siis ei tosiaan oo hyviä ennakko-odotuksia raskiksista, mutta kattoo ny ensin ennenku tuomittee.

Tiinalle hyvää jatkoa Suomessa.

Tentti oli vähän niin ja näin, tuntu typerältä että 30 kysymystä 30 minuutissa on sitten neljän kuukauden kurssin päätöstentti. Muutamia kyssiä en ymmärtäny joten ne jäi blankoiks, ku miinuspisteitäkin tulee. Jos oikeen hyvä tuuri käy niin se vois mennä läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Tilattiin Jullen kanssa lentoliput! la 10.3 sinne ja la 24.3 pois...gigaböhweli ruletti!