keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Madrid - Getafe

Saavuttii Madridin gettoon Getafeen sateisissa merkeissä maanantaina. Etittiin netistä katottujen ohjeitten mukaan se skedeparkki sieltä, ja kovin ois tehny mieli rullaamaan, mutta oli liian kosteeta. Sit päätettii että jätetää auto sinne, ja otetaa metro Madridin keskustaan ja ollaan siel yötä. Ja se tehtiin.

Madridista ei oo oikeen mitään sanottavaa. On se iso. Ja se on iso. Nyt on talvi, joten ei Retiron parkissa viihtyny ku kääntymässä käydä vaan. Sauhua sielt olis saanu kyl. Huan Karloksen kämppä oli iso, jos se nyt ees siel Palacio Realissa ikinä hengaa, emmätiä. Sit napattiin randomilla "hostelli" suht edullisesti ihan keskustasta. Se oli kämänen huone parisängyllä, mutta kyl se kelpas ihan hyvin.

Sitten tänään (eilen) tiistaina mentii metrolla takas Getafeen ja keli oli kuin olikin ennusteista huolimatta suotuisa, ja skedettiin koko päivä. Parkki oli paras betoniparkki missä oon rullannu. Aika uus, raksattu vissiin 2004.

Tälläne parkki, dimanddine.

Sit lähettii illan tullessa kotia kohti, ja täällä ollaan. Väsyttää. Meen nukkuun. Tein just videon juutuuppiin skeittipäivästä. Aika paljon painottu mun juttuihin, Marko ei jostaa syystä saanu oikee mitää aikaseks. Kivaa oli. Video tulee iha just.

Joku jossai.

Reaali palatsi.

Nopein sai leipäpalan Retiron puistossa.

Ei kommentteja: