sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Bäk ty bäk

Bartseloonassa oli siistii. Markon Villen Annan ja Aintsin kämppä oli aikamoinen rottinkipieru, mutta hyvin se toimi. Käytii kattelee elämää Ramblalla ja sitten perjantaina skedeemässä. Ville ja Anna lähti lauantaina aamulla ruottin kautta takas Suomee kohti, ja me jatkettiin Markon ja Aintsin kanssa bussilla Valenciaan.

Taas muuttu suunnitelmat sellai, että huomenna lähetään kohti Malagaa. Edessä ois taas vaihteeks kymmenen päivän roadtrippi vuokra-autolla. Aintsilla on jotai tuttuja Fuengirolassa niin sielt pitäs löytyy jonkinlainen yöpaikka jokskin aikaa. Sitte katellaan Markon kanssa loppuviikon jälkeen minne päin suunnataa. Ehkä jopa Madridin seudun kautta takasin tänne ens viikon keskiviikoks. Sitte Marko jää viel viikoks tänne ennenku nappaa Ryhäairin Lontoon kautta takas Suomeen.

Sitte mun koulun olis jo määrä alkaa taas, joten kyl tää aika tässä aika siivillä menee. Roadtrippi on aina siistii, ja täl kertaa kun se on varmaan vähän enemmän skedepainotteinen, niin odotan innolla. Jälleen myös pitkästä aikaa mahollisuus olla hetki Suomessa, Fuengirolaan kun mennään. Ei muuta kun reissuhun taas.

Tässä maailman hauskin lelu.

Marko ja frontti pivotti feikkiin Barcen hämärtyvässä illassa.

Euroopan hienoin muna.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää koti-Suomen kylmästä ja tuulisesta pääkaupungista, jota on viimein siunattu lumenrippusilla!

...Lehdestä juuri luin juttua, että Espanjassa kuulemma syövät (keitettyjä?) kastanjoita näin talvella. Miltähän mahtavat maistua?

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimiä terveisiä kylmästä Keski-Suomesta, Jämsänkoskelta !

Onpas hienot sivut sinulla ja näytät viettävän kadehdittavan mielenkiintoista elämää sellä Espanjassa ja vähän muuallakin.

LÖysin sivut Hautalan suvun linkeistä västa äskettäin.

Terveisiä tädiltäsi Helenalta ja serkultasi Markulta ja onnea vielä kerran !

Sangu kirjoitti...

Kiitos kiitos muchísimas gracias!

Niitä kastanjoita tosiaan myydään kadulla ja ne on paahdettuja. Ihan sairaan pahoja. Kuivia eikä maistu millekään. Kerran oli niitäkin tietty pakko koittaa.

Nyt ollaan tosiaan Malagassa, synttärit vietettiin autossa ajellen.

Anonyymi kirjoitti...

kiistämättä euroopan sinisin muna.