keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Tsykä

Ei menny ees kauaa et sain hankittua sen pyörän. Sellane lähemmäs puol vuotta. Nyt sit viimein mul on pyörä. Ja sekään ei oo ees mun, vaan se oli täällä kämpillä lojumassa käyttämättömänä. Nyt sain viimein korjattua etukumin, tai ostin kokonaan uuden sisäkumin, koska vika oli venttiilissä joka vuosi. Se oli ns. auton venttiili, jota ei voinu vaihtaa.

No sisäkumin sain Top Bici -nimisestä liikkeestä hintaan 3,80e, pumpun kinukkikaupasta neljällä eurolla, ja sitten piti vielä käydä ostamassa viila, kun totesin että uuden kumin venttiili ei mahtunukaan siitä vanteen reiästä. Onneks kiinalaiskaupasta saa ihan mitä vaan. Täällä oli yks lukko, ja ostin kinukista vielä pari lisää, täällä kun niitä pitää olla vähintään pari, jos haluaa että pyörästä on edes jotain jäljellä kun sen jättää parkkiin. Noin viiteentoista euron satsauksella sain ainakin toistaiseksi toimivan menopelin. Takajarrut ei kyl pelaa, mut ei sillä nii kovin kovaa pääsekään ettei pelkällä etujarrulla pärjäis. Jaloilla voi myös jarruttaa helposti.

Kyllä kannattikin panostaa sen verran. Oli niin siistiä rullailla koululle jossai kymmenes minuutis entisen 20-30 minuutin käppäilyn sijaan. Ainoo vaan että en luota hirveesti et toi pysyy kovin kauaa koossa toi pyörä, niin huonossa kuosissa se on. Mutta parempi se on kuin ei mitään.

Pahamaineisia kiinalaisia lukkoja. Noita paksuja on kaikilla, mut luin jonkun kokemuksista, että niihin ei kannattais luottaa, koska avaimet kuulemma toimii ristiin... vaikka on "High Security".

Siin se pyöränrotisko.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rajuja juttuja sulla siellä...nii, tullaan sit muuten Virtasen kans sinne 10.3 la ja lennot Barcesta pois 25.3 la...oothan siellä sillo? :)

Sangu kirjoitti...

Heh. Hyvä varmistaa näin etukäteen. :) Joo oonhan mä. Ja tosiaa Las Fallas loppuu ma 19. päivä, et sen jälkee vois hipsii sinne Barceen. Tervetuloa vaan!