sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Sanon sen kuvin

Vähäks aikaa on jääny toi kuvaaminen vähä syrjään. On mul se kamera yleensä mukana, mut ei vaan oo tullu mitää kuvattavaa, tai ei vaan oo ees yrittäny. No sitte yks kerta ku koulusta käppäilin himaa päin, ni aattelin, että nyt mä sitten kuvaan jotain, ihan sama mitä, vaik sitte risuja ja käpyjä. Vastaa ei kuitenkaa tullu käpyjä, mut tässä joitain otoksia mitä tuli räiskittyä. Enemmän tai vähemmän siistejä ne on mun mielestä.

Tolppei.

Koulu. Meen täst ohi aina ku lähen kotoota.

Zona peatonal.

Tää on ihan helmi.

Fotosoppi.

Penkki.

Mersu.

Vihree aita.

Valencian yks massiivisimmista kerrostaloista, mun mielest aika erikoinen arkkitehtuuriratkasu ja hyvin rumakin se on vielä.

Parkkeeraus.

Mulla kesti kauan ennenku tajusin että toi on ihan oikeesti toimiva tapa parkkeerata autot. Eli siis toiseen linjaan ku jätät autosi, niin renkaita ei todellakaan lukita käsijarrulla saatikka jättämällä vaihde silmään. Näin muut voivat työntää autosi pois tieltä, kun haluavat oman autonsa parkista pois. Esim. yöksi kun jätät autosi toiseen linjaan, niin aamulla se saattaa löytyä huomattavastikin eri paikasta mihin sen oot jättänyt, kun moni on työnnellyt sitä ees sun taas. Tässä kuvassa silmään pistää silti roskisten eteen parkkeeratut autot. Ne saattaa hyvinkin löytyä hinattuna varikolta seuraavana aamuna.

Ei kommentteja: