sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Bonanza

Tänää päätettii Tuomaksen kanssa että käydään tsekkaas joku ihme iso ostoskeskus jossain vähän kauempana keskustasta. Netistä löyty sitte tietoa kyseisestä Bonaire-nimisestä ostos- ja viihdekeskuksesta, joka sijaitsee lähellä lentokenttää. Sinne pääsee keltasella "MetroBus" -bussilla numero 160, joka lähtee bussiaseman läheltä, Nuevo Centron sekä Turian metropysäkin välittömästä läheisyydestä. Kyytiin voi myös hyppiä myöhemminkin, esim. Avenida del Cidiltä. Bussimatka otti melkeen kolme varttia, koska se kiertää Xirivellan ja Aldaian pueblojen kautta.

Bonairen sivut kertoivat että tää ostosparatiisi on levittäytynyt 100 futiskentän laajuiselle alueelle. Se käsittääkin sitten jo parkkipaikat ja kaikki, mutta on kyllä hyvin iso alue! Paikalle päästyämme joskus neljän aikaan, ensimmäinen homma oli että piti päästä syömään. Aamiaisen jäätyä välistä, ravintolaosion kakkoskerroksesta löytynyt seisova pöytä oli hyvä vaihtoehto. Ruoka oli vieläpä kiinalaista, joka on aina varmasti hyvää, missä ikinä sitten onkaan.

Pitkän syömissession jälkeen kierrettiin ympyränmuotoinen kauppakatu, ja todettiin että on se tosiaan iso paikka. Oikeen ostoskaupunki. Ja ihmisiäkin oli lauantaina lähtenyt aika paljon liikenteeseen. Shoppailemaan me ei oltu tultu, joten selvittiin aika helpolla, mutta jos sinne olis tosissaan tullut shoppausmeiningillä, niin aikaa olisi saanut kulumaan, ja paljon. No löytyi sitten PcCitystä jopa jotain ostettavaakin. Mestoilla on myös mm. keilarata ja pelihalli jossa voi plätkiä bilistä tai ilmakiekkoa, sekä tietysti leffateatteri, 18 salia.

Vaikka lähettiin ihan vaan kattomaan millanen mesta toi on, niin koko päivä siinä meni. Tosin myöhään me sinne vasta lähettiinkin. Kannattaa kyllä käydä tarkastamassa jos vaan mahollista, niin saa taas vähän mittakaavaa taas että mikä on iso ostoskeskus ja mikä ei.

Ei kommentteja: