torstaina, helmikuuta 15, 2007

Kouluhommia

Koululla kävin taas ettimässä Economia Española y Regional -kurssia. Eilen meni niin hermot ku yritin taas kerran ettiä netistä sitä tietoa että missä toi kyseinen kurssi oikeen on. Ei millää löytyny. Moneen kertaan kelasin ja kelasin ja klikkailin aina vaa uudestaa ja uudestaa. Miten voi olla kaikki tehty noin vaikeeks. Ei tajua. No sitte ku sen viimein löysin, ni tulikin oikee onnistumisen tunne. Nyt ois taas askeleen lähempänä sitä, että oikeesti löytäs sinne luennolle oikeeseen aikaan oikeeseen paikkaan, vaikka olihan se vieläkin aika kaukana. Viel pitäs jaksaa herätä "aikasin", raahautuu yliopistolle, löytää se luokka, ja sitten vielä senkään jälkeen ei oo varmaa, että onnistuu. Näin lukukausien alussa kun on tapana että kun katot netistä että jonku kurssin pitäs alkaa tiettynä päivänä tietyssä paikassa, niin todennäkösesti siel ei oo siltikään ketään missään, eikä kukaan todellakaan tiedä mistään mitään, jos meet jostain kysymään.

Tänää pääsin sit mestoille, ja löysin loppujen lopuksi oikeen luokankin. Vähän myöhästyin, mut kuin ihmeen kaupalla siel oli oikee kurssi käynnissä. Niin ja tää luentoryhmä on enkuks. Vähän kyllä nihkeetä, kun mul on taas enkunkielisiä kursseja ihan liikaa. Ne vaan sattuu oleen sellasia sopivia, mitkä ehkä jopa saattas läpästäkin joskus. Täl hetkel on kolme enkuks ja kaks espanjaks mas espanjankurssi. Kattoo nyt tippuuko joku vielä matkan varrella pois.

Kysyin sit yhelt tyypilt siinä, et monesko luento tää ny on, ni se sano että toinen. Eli se kurssi oli alkanu tän viikon tiistaina, vaikka netin tietojen mukaan se ois pitäny olla alkanu jo siitä kaks viikkoa aiemmin. No onneks en ollu siel ettimässä vielä siihen aikaan. Parempi vaan odotella rauhassa ja mennä sitten joskus paikalle kun siellä ehkä jo joku on vaivautunut tulemaan pitään luentoja. Kurssin sisältö näytti mas o menos mielenkiintoselta. Sinänsä mielenkiintosta, et siin tosiaa käsitellää Espanjan talous- ynnä muita juttuja, ja vertaillaa niitä miten asiat on muissa maissa. Vaik ei mua ny ihan kauheesti toi taloushommatkaan sellai kiinnosta. Ei oikee tajua kaikkia juttuja, ku pohjalla on vaan tetapk, enkä oo koskaa seurannu itekseni mitää tollasia business-hommia.

Sit toiselle kurssille aukes tänää iltapäivällä harkkoihin ilmottautuminen, ja mä tietty nukuin pommiin. Ja toiseks, kun heräsin, koitin mennä sinne harkkailmottautumissivulle, ni eihän se toiminu. Arvelin että olin kopioinu sen osotteen väärin taululta, ja niinhän se olikin. Tovin googlailun jälkeen oikee sivu löyty, mut kuten arvata saattaa, peli oli jo menetetty. Sopivimmat ryhmät oli täynnä. No laitin itteni johonki jämäryhmään, mut eipä tuo kai haittaa, kun siellä voi käydä missä ryhmässä vaan jos on tilaa. Eka harkka tolla kurssilla käsittelee C-ohjelmoinnin alkeita. Luulis että siitä ainaki selviäis jotenkin, oonhan jo koodaillu C++:lla vähintään perusteet.

Nyt ois lukujärjestyksessä jopa jokaselle päivälle jotain. Kattoo nyt miten tää tästä kehittyy. Luulenpa vaan että kun kohta alkaa puskee rantakelejä niin koulussaistumismotivaatio ei välttämättä ainakaa nouse. Mut eipä täs oikeesti vieläkää mikää kovin tiukka aikataulu oo.

Huomenna kattomaan jos alkais espanjankurssi.

Sit parit hölmöhköt kuvat sielt sun täält.

Hölmön näkönen hamppari ruokapaikan valotaulussa.

Hölmö käännös kieltokyltissä.

Ei niin hölmö kadunnimi Malagassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Okei, pitääkin muistaa pitä sitäkin korttia aina mukana. Itse asiassa yks kuski sitä tänään jo kyseli, meni vähän aikaa ennen kuin tajusin, että mitä se haluaa nähdä =)

Benimacletissa asun, lähellä samannimistä metropysäkkiä. Missäs päin itse asut?