tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Lo siento pero no sé, soy erasmus.

Olin historiallisen ahkera ja tein yhden palautustehtävän kurssille Haitek Marketing. Aiheena oli Youtube ja kuinka Google osti sen. Siitä innostuneena tajusin siirtää nuo videoklipit mihin mul on täältä blogiltakin linkit, Youtubeen. Ja jatkossa saatan julkaista enemmänkin Youtube-klippejä, jos tulee kuvattua jotain järkevää. Se kun on niin helppoa ja kätevää.
Niin ja mussa on varmaan jotain pahasti vialla, koska kävin juoksemassa! En tajua minkä ihmeen takia, mut yhtäkkiä tuli vaan tarve juosta, ja sitten juoksin aika pitkään tuolla rantsulla. Aika pelottavaa, mutta totta. Se tapahtu eilen, ja tänään jopa teki mieli toistaa sama uusiks... näin ei voi jatkua. No sitten menin onneks skedeemään, kun ensin olin ostanu uuden dekin. Ostin jonku paikallisen merkkisen neljäänkymppiin. Tai ei se ees oo minkään merkkinen, pohjassa vaan lukee vlc skate. No pitää sitä ny paikallista skedemeininkiä tukea.
Ens viikonlopuksi on suunnitteilla visiitti Madridiin. Vaikka kuullun perusteella ei oo odotukset kovin korkeella siitäkään metropolista, niin pitäähän se nyt nähdä. Onhan se mun tietääkseni vielä Säpsänjän pääkaupunkikin.
Niin ja molempien enkunkielisten kurssien toiset välikokeet meni läpi. Que fuerte, tio! Ainoo vaan että Haitekin eka välitentti ei oo vielä läpi.. noh kait se järjestyy, se opettaja kun haluaa että kaikki läpäsevät sen kurssin, ja tekee kaikkensa sen eteen. Enemmän mitä kukaan opiskelijoista, heh. No me ollaan vaan erasmuksia, somos erasmus, no podemos saber nada. Lo siento.

Uus tabla. Kiva nintendoteema.

Nappasin ohimennen kuvan tollasist rehuista Plaza Ajuntamientolla, ja musta siit tuli hieno.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos kiinnostaa Madridissa poiketa mukavassa ulkomaalaisten hengailupaikassa niin http://www.jandjbooksandcoffee.com/
tota suosittelen. Toki Erasmus -vaihtarin velvollisuutena olis tutustua "aitoon" Espanjaan joten ehkä toi ei ole paras paikka :P.

Sangu kirjoitti...

Tattista.
Juuri vaan kävi niin että Madridin reissu epävarmistui. No kait sinne viel joku kerta oon menossa. Siis oonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Piti sitten änkeä kanssa kommentoimaan, kun itsekin ihmettelen erasmus-puuhia Espanjassa, joskin täällä katalaanien keskellä Barcelonassa. Että tenttiin piti lukea, vaan jäinpä lueskelemaan blogiasi. No, huomenna sitten. Kiva oli lukea jonkun muunkin kaupungin meiningeistä, kun itse olen aika pahasti jämähtänyt tänne, jostain syystä.

Sangu kirjoitti...

Mites on sujunut katalaanin kanssa? Eikös se touhu ota jo päähän kun ollaan niin katalaaneja, eikä suostuta ees espanjaa puhumaan? Itteä ainakin ärsyttää suunnattomasti se katalaani-identiteetin liiallinen vaaliminen.

Muuten Barcelona kyllä miellyttää, ainakin tuon skedeyksen suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

No, kyllähän se välillä vituttaa että esim. kaikki yliopiston informaatio on saatavilla yleensä ainoastaan katalaaniksi. Barcelonassahan pärjää ihan espanjalla (ja myös kaikki kurssini ovat onnekkaan sattuman vuoksi espanjaksi), aika harvoin kukaan väkisin katalaania vääntää (silloin jos näin käy, niin opettelin ko. kieltä kuitenkin sen verran, että selviän esim. kaupassa). Toisin on kuulemma noissa pikkukaupungeissa, niissä ei kai ihan liikaa espanjaa puhuta. Tähän katalaaninationalismiin en yleensä ota kantaa, vaikka kyllähän se vähän friikiltä tuntuu välillä.

Sangu kirjoitti...

Juuri näin. Mulla tippu Barcelona pois listalta jo ennen vaihtoon hakua juuri tuon kielen takia. Mutta hyvä jos pärjäilet kuitenkin! Onhan täälläkin tuo valenciano joka vastaa katalaania, mutta se ei oo yhtään pinnalla, sitä tuskin huomaa, mikä on hyvä asia.

Anonyymi kirjoitti...

Raju nintendo dekki! Noi sun trukit näyttää edelleen about viis metrii leveiltä...heh

Anonyymi kirjoitti...

Äijä on niin 8 bittinen.

Sangu kirjoitti...

Trukit lähentelee 8 metriä, laudan ollessa vain kasibittinen.

Anonyymi kirjoitti...

aah ihana kuva.. mä taidankin loikata koneeseen ja pörrätä espanjaan..

p.s. inhoon noita sanavahvistuksia, mutta ymmärrän kyllä, että sinä haluat todistuksen, etten ole tietokonen!! :/