torstaina, marraskuuta 30, 2006

Huomenna matkaan!

Ens viikolla on taas vaihteeks parit kansalliset kissanristiäiset, joten luentoja olisi ainoastaan tiistaina. No tilaisuus käytetään hyväksi, ja ollaan lähössä jälleen road-tripille! Tällä kertaa sinne etelään päin. Kokoonpanon piti olla sama kuin viimeksi, mutta on vielä pientä epäselvyyttä että lähteekö sinne nyt sitten muita kuin mä ja Tuomas.. toivottavasti ny joku lähtis vielä, kun ollaan varattu jo tilava autokin, Citroën Berlingo. Matkan pituus olis sellaset kymmenen päivää, eli aika pitkä trippi tiedossa!

Suunnitelmissa on suunnata Sevillaan, ja sieltä sitten rannikkoa kenties kiertäen Costa del Solin kautta takasin. Siinä nyt sitten on niitä mestoja, Jerez, Cádiz, Gibraltar, Malaga ym. Oon myös uhonnut että mentäis Sierra Nevadaan laskemaan. Sen kanssa on vielä vähän niin ja näin, että toteutuuko se sittenkään vilä tällä reissulla. Siellä kun avataan ekat rinteet 2. päivä joulukuuta, ja aluksi vasta jotain pieniä rinteitä. Lisäksi ensi viikko on ilmeisesti hyvin suosittu ajankohta kyseisessä keskuksessa. Lähes kaikki hostellit on buukattu täyteen ym. Että voipi olla että laskureissu jää sitten erikseen tehtäväksi, mutta kattoo nyt mitä tapahtuu.

Joten mä tästä pakkailen kamat reppuun, latailen kameran akut ym. Reilun viikon päästä on sitten luvassa jälleen stooria reisusta varmasti uskomattomien kuvien kera. Joten kannattaa pysyä hollilla! Tämä vain siksi, että kaikesta päätellen joku tätä blogia kuitenkin lukee, kun kerran mittaritkin raksuttelee jo yli tuhatta tossa vieressä. Toivonkin että voin antaa esim. tulevaa vaihtoa miettiville joitain näkökulmia täältä päin.

Sitten päivän kuvat:

-Pitäskö lähteä uudeks vuodeks jonnekki tosi eksoottiseen paikkaan? Miltä kuulostais Finlandia?
-Mikä se on? Se vois olla kyl tosi siistiä joo. Eikun 1410e tiskiin vaan ja 5 päiväks Finlandiaan!

Auringonnousu vanhalta kämpältä Malva-Rosa beachilta. Mun silloisen huoneen ikkunasta kuvattuna.

Niin ja lisäsin yhden karttakuvan tohon kämppä kuvina -poustiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Suomesta, Helsingistä ja tervetuloa takaisin...

Mielenkiintoista on ollut lukea tätä blokia, johon siis sain vinkin tuolta Hautalan sukusivuilta...
jonne käyttäjätunnukset saa halutessaan: imako(ät)netti.fi - tai sun vanhemmillaski näky olevan...
Ei olisi heti tullut mieleen, että meidänkin suvussamme on skeittareita.

Itse opiskelen Helsingin yliopistossa peruskoulunopettajaksi viidettä vuotta. Siksi tietysti kiinnostaa, miten arvioisit opetuksen tasoa siellä verrattuna täkäläiseen. Järjestääkö sikäläiset paljon opetusta englanniksi ja puhuuko ne kuinka paljon englantia?

Sangu kirjoitti...

Hei mitä mitä, en oo huomannu tätä kommenttia.

Kukas oot, miten tuolt Hautalan sivuilta tänne eksyit..??

Pitääpä katella.

Opetus täällä yliopistoissa on enemmän sellaista yläaste/lukio -tyyppistä. Ei muistuta Suomen yliopisto-opiskelua. Joku on sanonut että tää on leikkaa-liimaa-askartele -opetusta. Mutta tohon en vielä ainakaan voi yhtyä.

Enkuksi ei järjestetä paljoa opetusta, ja sekin vähä mitä on, on aika huonontasoista. Siis proffat jotka osaa enkkua, puhuu melko huonosti sitä, ja se ei oo kovin hyväksi edes omalle englanninosaamiselle kuunnella sellaista. Tarttuu vielä vahingossa virheet omaankin puheeseen.

Laitoin sulle vielä mailinkin.

Anonyymi kirjoitti...

aika kallista tämä suomen metsä ja jäinen keli.. likeellä puoltatoista tonnii.. huhhuh..