perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Hippidyyd

Oon viimeaikoina miettiny että haluan muuttaa. Syitä tähän on kaksi: kämppikset ja tänhetkisen kämpän sijainti. Kämppiksissä ei sinänsä oo mitään vikaa, mutta siltikin on. Sandra ja Alex on yli kolmekymppisiä ja käy töissä. Vaikka ne ei oo kämpillä kuin vain iltaisin ja viikonloppuisin, niin silti... On se ihan sairasta. Ja ne niinkun "hallitsee" tätä asuntoa. Tunnen asuvani heidän asunnossaan, en omassa. Mä en todellakaan tunne olevani samanarvoinen asukas kuin he. He kun asuu tässä vakituisesti, ja me ollaan Julion kanssa vaan väliaikaisasukkeja. Ja muutenkin, mulla ei oo mitään yhteistä heidän kanssaan, joten en pysty olemaan heidän kanssaan edes samassa huoneessa kuin vain sen mitä on välttämätöntä. Ei kiinnosta vaan istua iltaa ja kattoa teeveetä heidän kanssaan. Ei todellakaan. Juliossa nyt ei oo hirveesti muuta vikaa kun et se on liian karvanen. Aina on suihku täynnä sen hiuksia. Ja sekään ei viimeaikoina oo hirveesti ollu kämpillä kun se painaa duunia jossain ties missä. Asunnon sijainnissa ärsyttää se että tää on kaukana kaikesta muusta paitsi rannasta ja koulusta. Ranta on kesällä ihan ok, mut näin talvella se ei paljoo hyödytä. Kouluun oon viimeaikoina kävelly, sinne menee 15-25min suunta, riippuu kuinka tarmokkaasti astelee. Se menettelee. Mut kaikenkaikkiaan en oo tyytyväinen tämänhetkiseen asuintilanteeseen. Haluun asua muitten opiskelijoitten kanssa, mielellään vielä erasmusten. Sit olis vähän samanlainen tilanne ehkä ja vois tuntea olonsa mukavammaks. Mitä oon käyny toisten vaihtareitten kämpillä, niin se ilmapiiri on niin erilainen. Jokainen voi olla niinkun kotonaan ja kaikki on samanarvoisia.

Mietein että vuodenvaihteen jälkeen kun palaan tänne niin alan viimeistään tosissaan ettiä uutta kämppää, kunnes tänään sitten asiat saikin uudenlaisen käänteen. Sandra ja Alex ilmoitti että Alexin joku kaveri tai joku muu vastaava tyyppi Kolumbiasta on tulossa tänne opiskelemaan, ja on muuttamassa tähän kämppään asumaan. Ja tilaa ei kuulemma ole, eli mun pitää ettiä itelleni uus kämppä ja muuttaa pois! Juliosta en tiiä vielä, mut en yhtään ihmettelis vaikka se "sais" jäädä tänne. No ei oikeestaan kiinnostakaan. Parasta on että nyt mun on pakko ettiä itelleni uus asunto! Huh! Pääsee täältä pois!

Asunnon etsimisen aloitan huomenna perjantaina. Toivottavasti löytyy joku mulle sopiva kämppä sopivalla sijainnilla sekä hinnalla. Viimeksi meni kolme erittäin hikistä päivää että sai kämpän, mutta nyt näyttäisi olevan ihan kohtuusti tarjontaa, ja ei välttämättä ihan niin paljon kysyntää kuin silloin syksyllä kun kaikki vaihtarit saapuivat. Nyt pikkuhiljaa puolen vuoden tyypit alkavat jo muutella takasin kotimaihinsa, ja viimeistään tammi-helmikuussa kämppiä vapautuu paljon, ja silloin saapuu myös uudet vaihtarikulit ettimään niitä kämppiä.

Sitten taas jokunen kuva piristykseksi.

Komiat ovet kun aukee väärään suuntaan. Tää pirssi oli Morellassa.

Tällänen kyltti oli Barcessa. Salama iskee jos uit. Tai kun salama iskee niin et enää ui..

Alkuelämää.

Ei kommentteja: