keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Formula van, hier ai kam!


No huhhuh mitä tuli tehtyä. Tuli ostettua se lippu sinne Barcelonan Formulakisaan! Suunnitelmissa tää oli kyl, mut nyt se sitten on siinä. Halvin lippu mitä tähän aikaan sai, ja hinta vaivaiset 117 euroa! On se jotain niin sairasta ettei mitään järkeä. Onneks on eurot niin se ei tunnu ollenkaan niin pahalta.. Ja kaikenlisäks toi lippu on tollanen simppeli paperiprintti, missä on vielä vähän painovirhettäkin, puuttuu puolet noista päivämääristä... no toivotaan että pääsen silti sisään. Ei tahtonu löytyä mitään paikkaa mihin ton ees voi laittaa säilöön. Pitäs kuitenkin sellaset melkeen puol vuotta säilyä toi lippu tallessa. Kelasin että pitäs varmaan laminoida toi lippu tyhjiöön ja laittaa jonnekki pankin tallelokeroon jos sellasta olis.

Lippujen osto tuntui aluksi aivan ylitsepääsemättömän vaikealta, kun koluttiin jo muutama viikko sitten kaikki mahdolliset nettisivut läpi missä niitä myydään, ja siitä ei tullut yhtään mitään. Joko hinnat oli älyttömiä, tai toimitusehdot järjettömiä. Lopulta löysin tänään sattumalta että myös el corte ingles myy niitä ainakin netin kautta, ja ilman mitään hirveitä toimituskuluja, toisin kuin melkein kaikilla muilla sivuilla. No piti jo ostaa ne liput, mutta eihän se tietenkään onnistunut edes rekisteröimisprosessin jälkeen. No sitten päätettiin vielä koittaa viimeisenä oljenkortena mennä sinne el corteen paikan päälle kyselemään josko sellaisia lippuja olis olemassa myynnissä. Ja yllätys oli suuri kun liput saikin ostettua suoraan tiskiltä käteen...lopulta kuitenkin niin helposti. Miksei siitä voitu sanoa siellä Catalonian radan sivuilla että el corte tosiaan myy niitä? Olis vissiin ollu vaan liian helppoa..

Kisa on siis 11.-13. toukokuuta 2007. Sitten vaan peukut pystyyn että Kimi ja Heikki ei oo just sillon flunssassa eikä ajakaan kisassa. No niin kauan kun ei käy samoja kuin Indianapolisissa joku vuosi (kun kisaan osallistui vain 6 autoa), niin se on varmaan ihan kokemus. Nyt eikun keksimään jotain tekemistä toukokuuhun asti.

Keväällä on myös tuo MotoGP jälleen täällä Espanjan Jerezissä. Jos palaset loksahtaa kohilleen, eli toisinsanoen jos saadaan aikaseks, ni sinnekin ehkä mennään ottaan jo täällä Valenciassa kertaalleen nähty motohepe uusiks.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No huh, aikamoinen vormula vani vaan oot. Kimille terkkui!

Anonyymi kirjoitti...

ei millään pahalla mut mulla alkaa särkee päätä vain jos sitä tulee telkustakin, en ikinä maksaisi siitä noin paljon! nojoo, onhan se ihan ok juttu mut mä pidän enemmän lajeina esim. motocrosssista, nyrkkeilystä ja jääkiekosta..