perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Restaurante chino buffet libre


Pakko laittaa ravintolaesittely yhdestä todella mainiosta kiinalaisesta ravintolasta jossa on tullut käytyä jo useampaan otteeseen. Kyseessä on aasialainen seisova pöytä -ravitola joka sijaitsee Calle del Poeta Artolan ja Calle del Serpisin kulmassa, lähellä Blasco Ibañesia.

Tänään mentiin taas cenailemaan sinne Senjan kanssa, ja edelleen oli erittäin maittavaa ruokaa tarjolla kuten ennenkin. Ruokavalikoima on todella monipuolinen aina salaateista lihoihin ja kanoihin. Erikoisuutena tässä ravintolassa on tarjolla myös sushia, joten sushin ystäville paikka on enemmän kuin täydellinen. Tarjolla myös kaikenlaista jälkiruokaa jotka sisältyy ruokailuun, sitäkin saa vetää niin paljon kuin pystyy.

Buffetin hinta vaihtelee ajan mukaan. Viikonloppuhinta oli 8,50/buffet, joka taisi olla myös viikolla iltahinta. Aamupäivisin hieman edullisempaa. Ainoa miinus on että juomat ei kuulu hintaan. Koko setistä selviää siis kympillä, mikä on varsin yleinen päivän menun hinta paikassa kuin paikassa.

Ei kai siinä muuta. Lähistöllä on myös muita kiinalaisia seisovan pöydän ravintoloita, mutta tämä on kokemukseni mukaan ehdottomasti paras.

Muutenkin kiinalaisesta ruoasta olen/ollaan useasti sanottu, että se on yksi parhaista ruuista mitä Espanjasta saa! Asiasta voi toki olla montaa mieltä, riippuu keltä kysyy.

Sapuska lapioitiin suihimme tietty (a)asiaankuuluvilla välineillä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis, lihasopalle, ruisleivälle ja maidolle ei varmaan pärjää.....

Puolisateisin terveisin el

Anonyymi kirjoitti...

Nojoo ei todellakaan. Noita taitaa saada ainakin Fuengirolasta? Sinne oltas taas menossa kohta, pitää kattoa.