torstaina, toukokuuta 10, 2007

Gran Premio de España Telefónica

Tänää lähen viimein sinne Barcelonaan Formulakisoihin. Lento lähtee kolmen tunnin päästä. Oli suhteellisen halpa siivu, 35 euroa suuntaan. Sellasta junan hintaluokkaa. Kokonaisuudessaan matka-aika on tietty suunnilleen sama, ei ainakaan yhtään nopeempi, mut on se aina kiva lennähtääkin.

Pakkasin Suomen lipun seinältä mukaan, voi fanittaa Kimiä voittoon. Kisoista on ehkä tulossa aika rankat, sillä tiedossa on ainakin kisapäivänä hyvin aikainen herätys. Montmelón radalle pitää Barcen keskustasta mennä lähijunalla, ja luultavasti ne junat ei oo ihan tyhjiä... joku muukin sinne kuulemma on menossa autokisaa kattelemaan. Saa nähä kuin käy. Ja myös se, että miten monta tuntia menee sitten sunnuntaina että päästään radalta pois. Valencian MotoGP:n muistaen se ei oo kovin helppoa. Meil meni useampi tunti sillon junaan pääsyä ootellessa.

Ja luin uutisista, että Valenciaan ollaan puuhaamassa Formulakisaa jo ens vuodeks. Ja mikä oudointa, vieläpä katuratakisaa. En oikeen käsitä et miks sen pitäs olla katuratakisa, kun tääl on toi aika hyvät puitteet antava moottoriratakin. Mut tottakai katurata ois paljon paljon siistimpi, joten ehkäpä vastasin jo itelleni.

Nyt lähen. Kattokaa telkusta jos meitä suomiurpoja näkyy lehtereillä kun Kimi vie GP:n nimiinsä.

Ferrari tammikuussa Valenciassa.

Ei kommentteja: